HomeKapcsolatTe hogy fogod meg a párod kezét? Ez a 7 kép elárulja,...

Te hogy fogod meg a párod kezét? Ez a 7 kép elárulja, milyen a kapcsolatotok.

Minden szerelmespár tudja, milyen érzés, mikor a kedvesével kéz a kézben sétálhat az utcán, parkban, bevásárlóközpontban vagy épp a tengerparton. Ez egyfajta jel a többi embernek, hogy ők egymáshoz tartoznak, és kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Igaz nagyon sokat számít az, hogy hogyan fogod meg a párod kezét. Gondoltad volna, hogy belső titkokról is árulkodhat, milyen módon tartod a szerelmed kezét? Nem, nos ne csüggedj mi segítünk neked és elmondjuk, hogy hány fajta kézfogás létezik, illetve, hogy azoknak mi a jelentése. Előfordulhat, hogy egy csúnya szakításról árulkodhat, de az is megeshet, hogy sokkal közelebb hoz benneteket egymáshoz. Most már csak az a kérdés, hogy te hogyan is fogod a barátod, barátnőd, férjed, feleséged kezét.

1, A kétszeres védelem.

Leginkább a nők alkalmazzák, ami akár jót, de rosszat is jelenthet. Amikor mér komolyabb érzelmeket éreznek a férfi iránt, akkor kapaszkodnak így bele, viszont ez a túlzott birtoklási vágy egyik örökös jele is lehet.

2, A kezek egymás fele néznek.

Így általában azok fogják egymás kezét, akik már nem éreznek egymás iránt szenvedélyt csak szimpla szeretetet. Egy ilyen jellegű kapcsolatban az a dominánsabb fél, aki tartja a másik kezét.

3, Karolás.

Legtöbbször akkor szokták ezt a fajta “kézfogás” alkalmazni, amikor a felek egy társadalmi eseményre hivatalosak. Persze előfordul, hogy van, aki így szeret sétálni a párjával, ám ez arról árulkodik, hogy nem érzi stabilnak a kapcsolatot.

4, Az egyik fél tartja a másik kezét.

Ez a kézfogás arról árulkodik, hogy te és a párod sem fizikailag, sem érzelmileg nem tartotok egy szinten, ha pedig folyamatosan azt érzed, hogy a kedvesed húz, akkor előfordulhat, hogy már teher neki az egész kapcsolat.

5, Kisujj fogás.

Így azok a párok fogják egymás kezét, akiknek fontos szerepet tölt be az életükbe a függetlenség és a szabadság. Az ilyen emberek tisztelik egymást, ám az sem kizárt, hogy éppen akkor egy érzelmi krízisen mentek keresztül, vagy épp összevesztetek valamin.

6, Nincs kézfogás.

Nem kell egyből bepánikolni, ha a párod nem fogja meg a kezed a többi ember előtt. Ez nem feltétlenül annak a jele, hogy nem szeret, vagy szégyell mások előtt. Előfordulhat, hogy ő sokkal lassabban tud megnyílni más emberek előtt, ezért félénk.

7, Összekulcsolás.

Így azok fogják egymás kezét, akik erős és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek. Itt jelen van a tisztelet, a szeretet, a szenvedély… stb. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ha az egyik fél lazábban fogja a másik kezét, az nem igazán jelent jót.

Te, hogyan fogod a párod kezét?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments