HomeInterestingZseniális sminkjei miatt bárkivé át tud alakulni ez a tehetséges cosplayer.

Zseniális sminkjei miatt bárkivé át tud alakulni ez a tehetséges cosplayer.

Vannak emberek, akik nem abban a munkakörben dolgoznak, amiben igazán szeretnének, ettől pedig úgy érzik nem teljes az életük. Viszont vannak olyan egyének is, akik megvalósíthatták az álmaikat és abban a hivatásban dolgoznak, amiben világ életükben akartak. Ez nagyon nagy kiváltság. Pontosan ilyen kiváltságos helyzetben van Justyna ‘Sosenka’ lengyel cosplayer is, aki egy képzésnek hála SFX sminkmester lett. Ez a fajta hivatás csak három évvel ezelőtt keltette fel a figyelmét, amibe első látásra beleszeretett, s egyből el is sajátította annak minden csínját-bínját.

Sosenka azt mondta, hogy ezzel a munkával végtelen mennyiségű lehetősége van embereket vagy épp saját magát más bőrébe bújtatni. Ma már nem tudná elképzelni az életét enélkül a hivatás nélkül.

A lengyel cosplayer Instagramon is nagyon népszerű, jelenleg 211 ezer követővel büszkélkedhet, ám rajongói száma minden nappal több lesz. Ők minden egyes nap arra várnak, hogy lássák az aktuális napon milyen maszk mögé fog bújni és kit fog megszemélyesíteni. Sosenka azt mondta: „Ez egy nagyon hosszú út kezdete, sokat kell még tanulnom és gyakorolnom, hogy jobb legyek.”

Az alázatos kijelentés azonban nem teszi kevésbé lenyűgözővé a tehetségét, ezért javasoljuk, hogy te is nézd végig munkásságát. l

Ő Justyna ‘Sosenka’, egy autodidakta módon tanul SFX sminkmester, aki hatalmas érdeklődést mutat a cosplay iránt. Íme néhány munkája.

1, Azog – Gyűrűk ura.

2, Demona – Csipkerózsika.

3, Kalapos – Alice Csodaországban.

4, Bubu – Dragon Ball.

5, Perselus Piton – Harry Potter.

6, Hermione Granger – Harry Potter.

7, Jack Sparrow kapitány – A Karib-tenger kalózai.

8, Tyrion Lannister – Trónok Harca.

9, Hádész – Herkules.

10, Jafar – Aladdin.

11, Michael Jackson.

12, Daenerys Targaryen – Trónok Harca.

13, Khal Drogo – Trónok Harca.

14, Harley Quinn – Öngyilkos osztag.

15, Éjkirály – Trónok Harca.

16, Havas Jon – Trónok Harca.

17, Ariel – A kishableány.

18, Az apáca/Valak – Az apáca.

19, Venom

Neked, hogy tetszettek a munkái?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments