HomeCelebrity8 kínos szituáció, amibe hírességek keveredtek életük során

8 kínos szituáció, amibe hírességek keveredtek életük során

Mind kerültünk olyan helyzetbe melyet viccesnek és egyben kínosnak is találtunk. Persze ezeket nem igazán terjesztjük a baráti társaságunkban, mert nem akarjuk, hogy kinevessenek és szekáljanak miatta.

Viszont nem csak mi, átlagos emberek kerülünk ilyen szituációkba, hanem a hírességek is, bár ők nem annyira tudják elhallgatni ezeket, mert a sajtó lépten-nyomon követi őket.

A lényeg, hogy az ember ilyenkor megtartsa a humorérzékét és játszi könnyedséggel vegye az akadályt. A mostani posztunkban olyan vicces történeteket mesélünk pár sztárról, amit tuti, hogy soha nem fognak elfelejteni.

1, Meryl Streep elvesztette cipőjét

Meryl Streep BAFTA-díjat kapott Margaret Thatcher alakításáért a „A Vaslady” című filmben. Viszont mikor a színésznő átvette a díjat a cipője megmakacsolta magát és leesett a lábáról. Még jó, hogy Colin Firth (mint egy igazi herceg) visszaszaladt a színésznőhöz, és felsegítette a lábára a cipőt. Meryl annyira elérzékenyült, hogy egy csókkal jutalmazta a színészt.

2, Tom Hanks-sel viccelődnek a rajongók

Egy nagyon vicces párbeszéd zajlott Tom Hanks és Graham Norton között a Graham Norton Showban. Norton megkérdezte a színészt, hogy mit szoktak neki mondani az emberek, mikor meglátják az utcán? Hanks erre azt válaszolta, hogy „Fuss Forest!”

3, Samuel L. Jackson összekeveredet munkatársával, Laurence Fishburne-nel

Az egyik műsorvezető véletlenül összekeverte Samuel L. Jackson-t Laurence Fishburne-nel, aki teljesen ledöbbent, mikor ezt meghallotta. Ezután Sam úgy döntött, hogy csináltat egy pólót, melyre a „Nem én vagyok Laurence Fishburne” feliratot nyomtatta.

4, Katy Perry nem tudott mozogni a színpadon, miután beugrott egy krémes süteménybe

A 2008-as latin-amerikai MTV Awards-ünnepségen Katynek szárnyalnia kellett volna, ám hatalmas égés lett az egészből. Az énekesnő egyszer csak úgy döntött, hogy ráugrik az előtte letett hatalmas krémes tortára. Ez nem lett volna olyan rossz ötlet, ha utána nem csúszik el, és csetlik botlik a krémen. Szóval összességében hatalmas égés lett az egészből.

5, Meghan Markle elfelejtette eltávolítani a címkét az új ruháról

Megan Markle és a divatszakértője sem vett észre egy hatalmas hibát, amit a hercegnő a Fidzsi-szigeteki utazása során követett el. Mikor a Tonga Királyságba látogattak és leszálltak a repülőről akkor vették észre a paparazzók, hogy az egykori színésznő ruháján ott fityeg az árcédula. Persze sokan csak mosolyognak ezen, viszont biztosra vesszük, hogy mikor ez kiderült, Meghan nem örült ennek annyira.

6, Az őrök nem ismerték fel Leonardo DiCaprio-t, és nem akarták beengedni egy partira

Leonardo DiCaprio be akart menni egy Halloween partira, de az őrök útját állták és nem engedték be. Ezután jött a bűvös mondat: „Tudja ki vagyok én?” Leonak sikerült végül bejutnia a partyra, de a hangulata már nem volt annyira felhőtlen, mint előtte, az őröket pedig majdnem kirúgták emiatt az incidens miatt.

7, II. Erzsébet kiszúrta, hogy túl sok dió fogy a palotában

A Buckingham-palotában szokás, hogy a folyosókra dióféléket tesznek ki kis tálkákba, amiből bárki bátran vehet. A királynő azonban észrevette, hogy a finomság irigylésre méltó sebességgel fogy ezért jegyzéket készíttetett minden egyes tálkáról. Ezek után a királynő arra kérte az őröket, hogy tartsák magukat távol a magvaktól.

8, Daniel Radcliffe összezavarodott a hajléktalanokkal

A Harry Potter sztárja egy nagyon érdekes történetet osztott meg a rajongóival. Rá kellett jönnie, hogy nagyon oda kell figyelnie az öltözködésére, ugyanis a minap barátnőjével és kutyájával sétált, majd barátnője bement az egyik boltba ő pedig kint maradt a kutyával és leguggolt mellé, hogy melegen tartsa. Ezután jött egy férfi, aki 5 dollárt adott neki azzal a mondattal: „Vegyél magadnak egy kávét, ember.”

Most Popular

Recent Comments