HomeInterestingÍme a 4 leghűtlenebb csillagjegy. Jobb ha vigyázol velük...

Íme a 4 leghűtlenebb csillagjegy. Jobb ha vigyázol velük…

Párkapcsolatba lépés előtt néhányan alaposan elemzik a partnerük asztrológiai profilját. Nem feltétlenül kell hátat fordítanunk egy embernek, mert épp az asztrológia szerint nem illünk össze, de valljuk be, hogy egyes csillagjegyek nagyon hasonló tulajdonságokkal bírnak, és ezek üthetik egymást. Azt is kijelenthetjük, hogy egyes csillagjegyek vérében van a hűtlenségre való hajlam. Nem konkrétan maga a hűtlenség, hanem az, ahogy a világot szemléli és ezáltal könnyebben nyit egy új ember felé.

csillagjegy

A hűtlenségnek több oka is lehet. Unalom, szexuális párhuzam, kíváncsiság stb. Ezek mind arra késztethetnek egy nőt vagy férfit, hogy új társaságot, kalandot keressen.

Az asztrológusok azt javasolják, hogy mielőtt „összejövünk” valakivel, nézzük meg, mit mondanak a csillagok.

Mely csillagjegyekre jellemző a hűtlenség?

Vízöntő

A vízöntő egy szabad szellem, aki bár szeretne egy szeretett embert maga mellé, ennek ellenére értékeli a magányt. A nagy függetlenségvágya miatt időnként elérhetetlenné válik. Ez olykor egy párkapcsolat kellős közepén üt be, ami senkinek sem jó. Szeretne újra és újra szerelembe esni. Nehéz megérteni, hogy mit is vár egy vízöntő a párkapcsolattól… Nem könnyű vele.

Ikrek

A május és június fordulóján született emberek is megérik a pénzüket. Személyes vonzerővel rendelkeznek, aminek nehéz ellenállni. A velük folytatott beszélgetések valód intellektuális csaták. Híresen jó meggyőző erővel bírnak. Az ikerkapcsolat féltékenység forrása lehet, mert az ikertárs számára teljesen természetes a flörtölés. Ráadásul nagy rutinjuk van benne…

Mérleg

A mérleg könnyedén talál új partnert. Nem az állandó kapcsolatok híve. Elég hamar beleun és beleszeret valaki másba. Az élet minden területe érdekli, ezért szinte minden témát képes lefedni. Az érzések terén azonban titokzatos és összetett lehet. A Mérlegnek intenzív érzelmekre van szüksége, ezért ha a másik fél nem váltja be az elvárásait, akkor lelép valaki mással.

Nyilas

Fenntartásokkal kell kezelni egy nyilast a hosszú távú kapcsolatok terén. A nyilas elsősorban az élvezetre és az erős érzések átélésére összpontosít.  Az ebből a jegyből származó emberek nagyon magasra teszik a mércét, ezért szeretik kritizálni partnerüket is. Látva, hogy a másik fele nem kielégítő, újat kezdenek keresni. Nincs helye az érzelmeknek az életükben, ezért a megcsalás természetes számukra.

Most Popular

Recent Comments