HomeInterestingA Ryanair gépe kis híján összeütközött egy UFO-val!

A Ryanair gépe kis híján összeütközött egy UFO-val!

Sok ember számára rejtély, hogy mi történt Nagy-Britannia felett az egekben.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Ryanair gépe kis híján ütközött egy rejtélyes fekete tárggyal, röviddel a Stansted repülőtérről való felszállás után. Csak 20 méterre voltak egymástól. Ez a második ilyen eset Essexben az elmúlt öt évben.

Nem ez az első eset, de csak most láttak napvilágot róla hírek. 

Azonosítatlan fekete tárgy!

A Stansted repülőtérről való felszállás után a gép fokozatosan emelkedett, mígnem hirtelen – 1219 méteres magasságban – egy azonosítatlan fekete tárggyal találkozott. Az essexi rendőrség szerint mindössze 20 méterre repült el tőle.

A Ryanair gépe 370 km/órás sebességgel repült, míg az azonosítatlan objektum északról dél felé haladt.

A rendőrség nem zárta ki, hogy drónról lehetett szó, de a Stansted repülőtéren van egy szoftver, amely figyeli az ilyen típusú berendezéseket a levegőben, és az nem észlelt semmit.

Szeretnék bejelenteni egy azonosítatlan repülő tárgyat. A tárgy ovális alakú és fémes színű volt, látható jelek vagy fények nélkül. Nem rendelkezett a repülőgépek hagyományos tulajdonságaival. Az objektum keletről nyugatra haladt, a tőlünk délre, egyenes vonalban, és a magassága 30 méter körül maradt, azt hiszem. Az objektum gyorsan, nagyon simán haladt az égen, a magasság, az irány vagy az időjárási hatások változása nélkül – áll a jelentésben.

Most Popular

Recent Comments