HomeCelebrityEmlékeztek még Loca Panterára, az X-faktor "kikerázott" vadmacskájára? Így néz ki most!

Emlékeztek még Loca Panterára, az X-faktor „kikerázott” vadmacskájára? Így néz ki most!

Biztosan emlékeztek még a 2019-es X-Faktorra. Ha a műsort nem is néztétek végig, tuti, hogy ismeritek Loca Panterát. Nehéz volt elkerülni, hiszen internetes mémmé vált a lány. A produkciója nem volt elég jó ahhoz, hogy felkarolja a sztárcsináló, így a zsűri finoman megfogalmazta a számára, hogy az éneklést el kéne engednie. Ez borzasztó heves reakciót váltott ki a lányból és még a mikrofonját is a zsűri felé dobta.

Ekkor született Gáspár Laci legendás beszólása: Menjé’ csajé haza magadnak!

Ilyen könnyen persze nem szabadultak meg Panterától. Tavaly a Made in Karanténban tűnt fel. Itt ugyancsak Gáspár Laci ült a zsűriben. Itt sem sikerült őket lenyűgözni. Gáspár Laci szerint: „Nagyon gusztustalan volt, borzasztó volt, nem is tudom milyen volt. Ez már nem kikerázás, ez már össszekerázás volt.”

Na most, aki ennyire felborzolja a kedélyeket, az valamelyest a köztudatban marad. Legalábbis az internet népe szereti nyomon követni az ilyen embereket. Loca Pantera, polgári nevén Subiné Szajkó Tímea. Azóta Timi már Youtube csatornát is indított, melyre 24 ezren iratkoztak fel.

Szépen gyűlik a tartalom. Vannak főzős videók, élő adások, napi vlogok, sminktippek. Érdekesség, hogy nem sok negatív visszajelzés van. Lehet, hogy valamelyest próbálja moderálni a kommenteket, de az is előfordulhat, hogy az emberek megkedvelték őt.

Egyre többen próbálkoznak főzős videóval. Úgy látszik ez egy érdekes tartalom az internetezők számára. Itt például egy baconbe tekert zöld spárga hollandi mártással és krumplipürével készül Loca Pantera által.

https://youtube.com/watch?v=jEvBIceCE3Q

Van instagram oldala és TikTok-ja is. Minden, ami egy tartalomszolgáltatónak kellhet.

Úgy látszik vállal fotózásokat.

Itt most épp sminkel…

Párjával

Siófokon

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments