HomeCelebrityVáratlanul hunyt el a népszerű magyar énekesnő

Váratlanul hunyt el a népszerű magyar énekesnő

Mindössze 28 éves fiát hagyta maga mögött…

20 éve ment el Cserháti Zsuzsa, a csodálatos hangú, ragyogó tehetség, de egész életében kétségekkel küzdő énekesnő. 55 évesen hunyt el, felejthetetlen slágereit ma is napi szinten hallhatjuk a rádiókban. Azonban azt csak a szakmabeliek tudják, hogy egyszerre éltette és pusztította őt a reflektorfény.

Az énekesnő magánéletét és egyetlen igaz szerelmét is feláldozta a pályáért. Fia, Szirtes Krisztián elárulta: nem volt könnyű az életük, mégis szeretettel emlékszik édesanyjára. Cserháti Zsuzsa ma boldog nagymama lehetne, de két unokáját, Lucát és Danit már nem ismerhette meg.

A titokzatos halál

Az énekesnő halálával kapcsolatban évek óta találgatások folynak. Többek szerint öngyilkos lett.

Fia így emlékszik vissza Cserháti Zsuzsa halálának napjára:

„Beléptem a lakásba, s őt az ágya mellett, a földön találtam. A későbbi szakorvosi jelentések szerint akkor már legalább két órája halott lehetett, mert a gyomorvérzés, ami elvitte, hihetetlenül gyors lefolyású dolog”

Egykori legjobb barátnője a mai napig nehezen emlékezik Cserháti Zsuzsára.

Az aranytorkú énekesnő 20 évvel ezelőtti, 2003. június 23-i halála az egész országot megrázta.

Cserháti ezekben az időkben már hosszú évek óta küzdött súlyos depresszióval, amin még a hozzá legközelebb állók sem tudtak segíteni.

Zsuzsával évtizedekkel ezelőtt ismerkedtem meg, amikor a Moulin Rouge-ban énekesnő lettem. Ő akkor már sztár volt, nálam tizenegy évvel idősebb. Egykor miatta kezdtem énekelni, így hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy kolléganők lettünk.

Zsuzsi mindenkihez kedves volt, de csak keveseket engedett közel magához.

Miután Zsuzsa lakása leégett, két éven át nálam lakott. Akkor már nem hívták színpadra az elhízása miatt. Ettől mélységes depresszióba esett, amiből még akkor sem tudott meggyógyulni, amikor lefogyott és ismét az ország kedvence lett.

Bevallom őszintén, Zsuzsa egy nagyon nehéz ember volt.

A halála előtti utolsó négy évben meg is szakítottam vele minden kapcsolatot, mert minden találkozásunk után zokogva mentem haza. Nem tudtam tétlenül nézni, ahogy felemészti a depresszió. Lassacskán mindenkit elmart magától, persze nem készakarva. Egyszerűen képtelen volt meggyógyulni, a saját gondolatai végeztek vele. Sajnos az ő halála sorsszerű volt…”

– fogalmazott szomorúan Rácz Kati.

Cserháti Zsuzsa halálát gyors lefolyású gyomorvérzés okozta, ami a kezeletlen gyomorfekélyének szövődménye volt.

Most Popular

Recent Comments