HomePeopleRablást színlelt a fiatal youtuber - A videó készítése közben lőtték le

Rablást színlelt a fiatal youtuber – A videó készítése közben lőtték le

Tragédiába fulladt egy youtube-videó még múlt hét pénteken, amikor egy fiatal youtuber tréfás felvételt szeretett volna készíteni. A srác rablást színlelt, ám a videó annyira hihetőre sikeredett, hogy egy férfi lelőtte a „támadót”.

Az eset egy Nashville-i kalandpark parkolójában történt, amikor a késekkel felszerelt Timothy Wilks és barátja fél tíz körül meg akarta tréfálni a helyszínen lévőket. Az eredeti terv szerint Timothy úgy tett volna, mintha ki akarná rabolni az egy csoportban álló társaságot, a tréfa azonban rosszul sült el. David Starnes Jr., a társaság egyik tagja fegyvert rántott és lelőtte a fiatal youtubert. Starnes azt állította, hogy fogalma sem volt arról, mi folyik valójában és azt hitte, barátai és ő veszélyben vannak.

A helyszínre érkező rendőrök senkit nem vettek őrizetbe, a nyomozás folyik. Ki kell vizsgálniuk az ügyet, mert nem egyelőre nem lehet tudni, hogy Starnes valóban önvédelemből rántott-e fegyvert.

Sajnos az ilyen és ehhez hasonló prankek rendkívül népszerűek a Youtube-on, pedig többen is bajba kerültek már ezek miatt. Tavaly nyáron egy ikerpár került hatalmas galibába, amikor bankrablónak adták ki magukat. Alex és Alan Stokes fekete ruhában, símaszkban és pénzzel teli táskákkal rohantak a járókelők között. A srácok egy Uberbe is megpróbáltak beszállni, de a sofőr nem akarta elvinni őket.

Az ikrek ugyan leleplezték magukat, de a rendőrök nem nevettek a történeten, sőt, arra is felhívták a figyelmüket, hogy bele is halhattak volna a játékba. Az ügyész elmondta, hogy bizonyos határok átlépése után eljárást indíthattak volna ellenük, szóval, örülhetnek, hogy következmények nélkül megúszták a dolgot. A testvérpár ügyvédje kiemelte, hogy a fiatalok nem követtek el bűncselekményt, de az kétségtelen, hogy tragédia is lehetett volna a színlelt bankrablásból.

Most Popular

Recent Comments