HomeKapcsolatMiért a férfiak a nők legjobb barátai? - Most eláruljuk! Íme a...

Miért a férfiak a nők legjobb barátai? – Most eláruljuk! Íme a részletek

Tanulmányok alapján a nők legjobb barátai minden bizonnyal a férfiak. Ők azok, akik meghallgatnak, tanácsot adnak, velük nevetnek, elkísérik a hölgyeket a társadalmi összejövetelekre, ami pedig a legfontosabb, mindig ott vannak, ha szükség van rájuk.

Megőrzi a titkodat

Egy tanulmány szerint a nők 48 óránál tovább nem tudnak titkot tartani. Ezzel szemben a férfiak néhány perc múlva el is felejtik, amit mondtál nekik, így ugyan nem tudatosan, de biztos lehetsz benne, hogy nem elárulják el soha senkinek.

Ha a helyzet úgy kívánja, a barátodként jelenik meg

A nők természetesen szeretik a figyelmet, de csak bizonyos emberektől. Ha egy szórakozóhelyen egyedül vagy és egy idegen pasi egy hátborzongató szöveggel akar felszedni, akkor biztosra veheted, hogy férfi barátod a segítségedre siet és a pasidnak vallja majd magát, ezzel pedig távol tartja tőled az ellenszenves személyt.

Nem ítélkezik feletted, hogy mennyit eszel

A férfi barátod soha nem ítélkezik afelett, hogy mit és mennyit eszel. Valójában, a férfiak még vonzónak is találják, ha egy nő nemcsak salátát fogyaszt. Imádják, ha egy nő szeret enni. Tehát, ha egy férfi barátoddal vagy, akkor azt eszel, amit csak akarsz, mert ő nem fog megakadályozni ebben, ugyanis soha nem ítélkezik étkezési szokásaid alapján.

Nem veszi fel veled a versenyt

Az arizonai egyetem tanulmánya szerint a nők általában versenyeznek egymással és gyakran irigyek is egymásra. A férfiak azonban kevésbé versenyképesek, hiszen ők nem ilyen beállítottságúak, főleg nem a nőkkel szemben. Őket nem érdekli, hogy vékonyabbak legyenek, mint te vagy szebb legyen a hajuk, mint neked, és így tovább.

Magabiztos és megbízható

A nők számára fontos, hogy a férfi magabiztos legyen. Emellett persze, a megbízhatóság sem elhanyagolható, hiszen a férfiak természetüknél fogva igyekeznek védelmezni és biztonságban tartani a hölgyeket. Ha ez nincs meg, akkor tulajdonképpen egy lány barátunk van.

Szereti a kalandokat

A férfiak sokkal több kockázatot vállalnak a nőknél, valamint sokkal spontánabbak is és szeretik a kalandokat, kihívásokat.

Ő adja a legjobb tanácsot a férfiakkal kapcsolatban

Ha a férfi barátod azt mondja, hogy tartózkodj valakitől, akkor az nem véletlen, pontosan tudja, mit beszél. A pasik ugyanis, kitalálják a többi pasi gondolatát és tisztán látják a szándékát. Így, ha a férfi barátod tanácsot ad, akkor nyugodtan támaszkodhatsz rá, mert ő csak jót akar neked.

Nem pletykál

A nőkkel ellentétben a férfiak kerülik a pletykálkodást. Ők csakis akkor kommunikálnak, ha valamilyen céljuk van vele, na és persze, azt is minél rövidebben teszik. Szóval, ha valami mondanivalód van egy férfinak, akkor törekedj a lényegre, mert a körítés egyáltalán nem érdekli.

Ő az életre szóló barát

A szakemberek szerint a férfi barátok sokkal hűségesebbek és érzelmesebbek, mint a női barátok. Amikor egy férfival barátkozol, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő mindvégig kitart majd melletted, történjen bármi. Ha egy férfi barátságot köt egy nővel, akkor az egy életre szól.

Te mit gondolsz erről?

Most Popular

Recent Comments