HomePeopleMár nem tud segíteni 57 éves pártfogoltján Schobert Norbert

Már nem tud segíteni 57 éves pártfogoltján Schobert Norbert

Az utóbbi években Magyarország fitneszguruja, Schobert Norbi kapott hideget-meleget az emberektől. Nem is annyira régen azzal váltotta ki az emberek ellenszenvét, ahogy a nemrég szült nőkről beszélt. Akkor nagyon sokan bántották őt, ám ez nem szegte kedvét és tovább folytatta munkásságát. Sokszor állítja, hogy csak azért olyan nyers a mondanivalója, mert Magyarországon az elhízás, egy nagyon komoly probléma és szeretné ha az emberek, nem ebbe halnának bele. Ameddig tud tenni érte, hogy a túlsúlyosak fogyjanak tenni is fog.

Legutóbb egy 17 éves fiatalembernek, a 300 kilós Rácz Gézának segített abban, hogy elinduljon a fogyás útján, most pedig egy hasonló cipőben járó 57 éves férfin akart.

A férfi egyik barátja kereste fel Norbit, aki habozás nélkül meglátogatta az 57 éves Bíró Norbertet. Amint odaért és megismerkedett vele, el is kezdte tervezni a diétáját. Első és legfontosabb a cukor mellőzése volt. Norbi egy jó hosszú listával otthagyta a férfit, akihez később egy belgyógyásszal tért vissza. Felmérték állapotát, vettek tőle mintát, és a vizsgálatok szerint súlyos egészségügyi problémáktól szenved.

A fitneszgurut nagyon elkeserítette, hogy a férfinek gondjai vannak a májával, a szívével, a lépével illetve egyéb szerveivel. Az orvos szerint már jóval korábban megvoltak ezek a betegségei, de tüneteket csak nemrég produkált. A doki szerint diétával már nem lehet javítani az állapotán. Ennek ellenére a férfi nagyon bizakodó és reméli, hogy egy nap még motorozhat valamint úszhat a Balatonban. Norbi szerint rajta már csak a csoda segíthet.

A teljes riportot itt tekinthetitek meg:

Most Popular

Recent Comments