HomePeopleLábujjaival zsebelt be százmilliókat az egyetemista lány

Lábujjaival zsebelt be százmilliókat az egyetemista lány

Sokan feltesszük magunknak a kérdést, mi az, amivel sokat lehet keresni, ráadásul nagyon könnyen? Igen, számtalan ötlet megfordul a fejünkben, de egy egyetemista lány mindannyiunkat felülmúlt. Eszedbe jutott már valaha, hogy a lábujjaid lesznek azok, amiből meg tudsz majd élni? Biztosan nem!

Egy angol lány a testéből él, de korántsem úgy, ahogy gondolnánk. Kaya Corbridge a lábfejéről készített fotókkal keresett milliókat. A 24 éves lány tavaly március óta 635 ezer angol fontot, azaz közel háromszáz millió forintot tett zsebre.

A koronavírus-járvány miatt sokan arra kényszerültek, hogy otthon dolgozzanak vagy rosszabb esetben elveszítették munkájukat, így kénytelenek voltak egyéb forrásokból bevételre szert tenni. Nos, Kaya-nak ebből a szempontból kifejezetten jól jött a pandémia, ugyanis felnőtteknek szóló csatornáját egy év alatt már húszezren követik.

A járvány kezdete óta a követők számával bevétele is az egekbe szökött. Mindössze egy hónap alatt százezer fontot, azaz 42 millió forintot keresett, az elmúlt egy év alatt pedig bevétele a háromszorosára nőtt. Az angol egyetemista így pénztelen tanulóból gazdag fiatal lány, aki tetovált lábujjaival keresi a kenyérre valót.

Persze készülnek róla pikánsabb fotók is, de Kaya mindent megtesz azért, hogy ne mutasson meg mindent magából.

Most Popular

Recent Comments