HomeBeautifulIlyen az igaz szerelem! Feleségül ment a rákbeteg szerelméhez, aki az esküvő...

Ilyen az igaz szerelem! Feleségül ment a rákbeteg szerelméhez, aki az esküvő másnapján meghalt

Az élet néha rettentő kegyetlen tud lenni. Egy fiatal lány, Maia Falwasser a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen a végtelen fájdalom, a szívszorító bánat melyet soha senkinek nem szabadna megismernie. Az ausztrál lány csupán egyetlen napot volt feleség. A 22 éves párja az esküvő másnapján ugyanis elhunyt.

Navar Herbert felébredt az esküvője napján és azt mondta az anyjának. „Ez az a nap, amikor én meghalok”.

A fiú egy profi footballista volt, aki az esküvője előtt pár hónappal tudta meg, hogy agydaganata lett, mely halálos és gyógyíthatatlan. Az állapota rohamosan romlott. Párjával ekkora már volt egy közös gyermekük, így Maia úgy gondolta, hogy szeretne hozzámenni Herberthez még a halála előtt. Arra persze nem számítottak, hogy ennyire rövid lesz a frigy. Csupán egyetlen napig voltak házasok.

Egy esküvő mindig megható, de a szűk családi kör, akik ott voltak Maia és Navar szertartásán, végig a könnyeikkel küzdöttek. Az esküvőt a család és a barátok szervezték meg. A fiút a barátai öltöztették fel és tolták az oltárhoz, hogy kimondhassa a keserédes igent. A barátaik még egy ősi maori táncot, a Haka-t is előadták.

„Szörnyű érzés látni, ahogy a fiad szenved. Ha képes lett volna felállni és úgy elmondani a fogadalmat, az csodálatos lett volna. De végig a tolószékben ült. Az esküvő gyönyörű volt, ugyanakkor fájdalmas is. Olyan csodálatos lett volna az egész, ha egészséges!” – mesélte az anya.

Herbert 30 órával az esküvő után meghalt.

Felesége Maia Falwasser adománygyűjtésbe kezdett, hogy a férje testét visszaszállíthassa a szülőhazájába Új-Zélandra. Két nap alatt 88 ezer dollárt sikerült összegyűjteniük.

Íme a videó a megható eseményről.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments