HomePeopleÍme a Trónok Harca befejező évadának elképzelt forgatókönyve, amit végül teljesen elvetettek.

Íme a Trónok Harca befejező évadának elképzelt forgatókönyve, amit végül teljesen elvetettek.

Még 2017-ben közzétettek egy cikket arról, hogy a leghíresebb sorozat befejező évadának potenciális vége milyen végkimenetelt kaphat. Természetesen a Trónok harca rajongói szkeptikusan fogadták a pletykákat, viszont miután elolvasták az írást többen is elégedve kapták fel a fejüket és úgy gondolták: „nem is rossz”. Sokan úgy vélték, hogy ez valóban jó befejezése lenne a sorozatnak, ám ezt bizony nagyon gyorsan el is vetették a készítők. Pontosan emiatt kapott egy merőben más befejezést a világ legnézettebb sorozata, amivel sajnos nem mindenki értett egyet. Ma úgy határoztunk, hogy bemutatjuk nektek, hogy milyen potenciális véget képzeltek el a karaktereknek a készítők még 2017-ben.

1, Cersei Lannister

Ötlet: Arya Qyburn-nel végez, Cersei-el pedig Arya farkasa Nymeria.

Ez lett: Jamie-vel a Vörös torony alatt hunyt el, miközben megpróbáltak megszökni és új életet kezdeni.

2, Arya Stark

Ötlet: Arya elmegy Yaken Khgar-hoz, aki mérget ad a lánynak, hogy el tudja vele tenni Cerseit láb alól. Az ötödik évadban jött volna el a pillanat, mikor Arya végez Cersei-el, majd Nymeriaval együtt elszöknek Eszoszba.

Ez lett: A holtak seregén észrevétlenül áthaladva a semmiből előugrik, majd végez az Éjkirállyal. A sorozat utolsó epizódjában Westerostól nyugatra tart, hogy felfedezze a mi van arra.

3, Bran Stark

Ötlet: A hosszú éjszaka során megpróbálja irányítani Rhaegar-t Dany sárkányát, de mindketten elhunynak, hogy Bran megmentse az élőket, majd a sorozat végén feltámad.

Ez lett: A sorozat végén ő lesz a Hat királyság uralkodója.

4, Daenerys Targaryen

Ötlet: Dany teherbe esik Jontól és Melisandre a vörös asszony azt mondja neki, hogy csak úgy állíthatja meg a háborút, ha feláldozza a babát. Dany Sárkánykő várában szüli meg kínok közepette kislányát, aki a Lyanna nevet kapja, Jon anyja után.

Ez lett: Dany egyre jobban kezdett hasonlítani apjára. Mindenki ledöbben, hogy királyvár egész népét és kikötőjét porrá égeti. A hét királyság királynőjévé válik és célja, hogy újabb területeket „szabadítson” fel. Jon keze által veszíti életét.

5, Varys

Ötlet: Dany az egyik makulátlanjával végez Varyssal.

Ez lett: Dany Drogonnal elevenen elégeti Varyst, mert elárulta őt.

6, Samwell Tarly

Ötlet: Megmenti Dany gyermekét, majd kedvesével Szegfűvel elmenekülnek. Később rájön, hogy Szegfű terhes.

Ez lett: Elfoglalta a nagymester pozícióját Bran királyságában.

7, Davos Seaworth

Ötlet: Parancsot kap, hogy végezzen a vörös asszonnyal, majd a háború után úgy dönt, hogy visszamegy a feleségéhez és nyugodtan éli le az életét.

Ez lett: Ő lett a hajómester Bran királyságában.

8, Havas Jon

Ötlet: Drogon segítségével végez az Éjkirállyal, ezzel pedig megállítja a holtak seregét. A hét királyságért vívott háborúban egy robbanás következtében életét veszti.

Ez lett: Miután megölte Danyt a falra száműzték, majd a vadakkal átmentek a falon túlra, ahova hűséges farkasa Szellem is elkísérte.

9, Éjkirály

Ötlet: Sokkal közelebb kerül az élőkhöz, ám Havas Jon végez vele.

Ez lett: Brant megjelölve jut el Deresbe, majd Arya egy valyriai acélból készült tőr segítségével leszúrja.

10, Jamie Lannister

Ötlet: Együtt maradnak Briennel, végez Euron Geryjoy-al. A sárkánytűz elől menekülve hal meg.

Ez lett: Szerelmi viszony alakult ki közte és Brienne között, majd hirtelen Cersei megmentésére siet. Végez Euronnal, de menekülés közben Cersei-el együtt meghalnak a Vörös torony alatt.

11, Jorah Mormont

Ötlet: Jamie mellett küzdve egy sárkánytűz okozta robbanás következtében huny el.

Ez lett: A hosszú éjszaka során Danyt védte, majd a sok sebbe a csata után belehalt.

12, Sandor Clegane (Véreb)

Ötlet: Végez testvérével a Heggyel, majd Jamie valamint Jorah mellett harcolva veszti életét.

Ez lett: Miután sehogy sem tudott végezni testvérével a mélybe vetette magát vele együtt és elégtek a tűzben.

13, Sansa Stark

Ötlet: A csata után Gendryvel romantikus viszonyba keveredik, majd ő lesz Deres úrnője. Feleségül megy Gendryhez, aki Viharvég ura lesz.

Ez lett. Ő lett észak királynője.

14, Tyrion Lannister

Ötlet: Tyrion és a vörös asszony nevelik fel Dany és Jon közös kislányát Lyannat. Majd ez a mondat hagyja el a száját: „A trónok közötti harc nem gyerekjáték, kemény árat kell fizetni érte.”

Ez lett: Nem volt hajlandó a csata után Dany segítője lenni, ezek után viszont halálra ítélte őt. Dany halála után, Bran segítője lett.

Végső jelenet

Ötlet: Bran testét egy oltárhoz viszik, ahol egy sárkányüveg tőr van. Egy rituálé következtében beleszúrják a testébe az üveget, majd fényes kék szemei lesznek. Egy „más” koronát helyez a fejére és ő lesz az Éjkirály.

Ez lett: Arya Westerostól nyugatra hajózott el, Sansa lett észak királynője, Bran lett a hat királyság uralkodója, Jon pedig a vadakkal és Szellemmel együtt a falon túlra ment.

Te mit gondolsz ez jobb végkimenetel lett volna?

 

Most Popular

Recent Comments