HomeInterestingEz a 8 dolog neked is segít, hogy profil alapján lásd, kivel...

Ez a 8 dolog neked is segít, hogy profil alapján lásd, kivel nem érdemes randiznod.

Egy 2013-as tanulmány kimutatta, hogy a mostani párok majdnem egyharmada a szociális oldalakon ismerkedett meg és jött össze. Például, chaten, csoportokban, fórumokon és egyéb helyeken. Az interneten való kommunikáció mindennapi szokássá nőtte ki magát, szinte egyetlen olyan ember sincs, aki ne tartaná a kezében a telefonját. Rengetegen posztolnak képet vagy történetet az oldalukra, mert azt akarják, hogy az emberek figyeljenek rájuk. Viszont sajnos akadnak olyan profilok is, amik nem valósak, sőt egyenesen csalók hozták létre, hogy információkat, adatokat tudjanak meg rólad és azt felhasználják ellened. Ma úgy döntöttünk bemutatunk nektek néhány profilt, amitől jobb óvakodni, nehogy a végén probléma legyen.

A mindig vonzónak kinéző

Fotó: Meztelen felsőtest fotó például strandon, medencében vagy otthon. A képen az arc nem látszik.

Adatok: életkor és munkahely (gyakran magas pozíció). Felhívják a figyelmet arra, hogy üzleti út miatt csak pár napig vannak egy adott városban és, hogy jó lenne megismerni. Ez felhívás keringőre.

Hogyan viselkedik: Azt írja, hogy hisz a szerelemben első látásra, és, hogy ő nem olyan, mint mások. De mindez csak egy célt szolgál. Közvetlenül beszélget veled, felajánlja, hogy elvisz étterembe, szállodába vagy haza. Furcsa kérdéseket tesz fel, például, hogy „Szereted-e a kalandokat?”, „Milyen messzire vagy hajlandó elmenni?”

Mi a teendő: Az üzenetek figyelmen kívül hagyása. Ha nem törődsz vele, egy idő után abbahagyja az írást. Amikor elmész valahova, jobb, ha a családod, barátaid tudnak a hollétedről.

Az állatok és a gyermekek szerelmese

Fotó: Háziállatokkal van egy képen, leggyakrabban kutyákkal, fiatalabb testvérekkel.

Adatok: Annak érdekében, hogy felkeltse az érdeklődésed, még egyszer feltünteti, mennyire szereti az állatokat és a gyerekeket.

Hogyan viselkedik: az internet tele van olyan cikkekkel, ami arról szól, hogy az a férfi, aki szereti a háziállatokat rossz ember nem lehet. Ezt kihasználva készítenek olyan kutyás képeket, amik a nők szemében szimpatikusak. Ezzel próbálják leplezni a hibáikat.

Mi a teendő: Próbálj minél kevesebbszer beszélni vele az állatokról és a gyerekekről, így rövid időn belül kiderül, hogy milyen is valójában. Azon tulajdonságai, amit az állatokkal leplez hamar kiütköznek.

Az életmódtanácsadó

Fotó: Izmos test, kockahas, edzőteremben való edzés, egészséges italok, ételek.. stb.

Adatok: Megemlíthetjük, hogy rossz szokások nélküli lányt keres, hajnalban felkel, vagy a Nap energiájával táplálkozik.

Hogyan viselkedik: Elújságolja a sport eredményeit vagy kérkedik a teljesítményeivel.

Mi a teendő: Az egészséges életmódban nincs semmi rossz, de van egy bizonyos határ, amin túl már nem lehet róla beszélni. Az ilyen emberek elvárják másoktól azt, hogy teljes mértékben elfogadják és azonosuljanak az életmódjukkal. Például te is kelj fel vele 5 órakor, menj el a legközelebbi forrásig,a hol megtöltheted az üvegedet… stb. Ne tévesszen meg ez a viselkedés, ez csak ez álca, amivel elrejtik a teljesen üres életüket.

Az őrült

Fotó: Farsangi jelmezekben, furcsa pózokban, helyeken, furcsa barátokkal.

Adatok: Abszurd és sokkoló, sajátos humort használ, amit nem mindenki ért.

Hogyan viselkedik: Furcsa kérdéseket tehet fel, aminek se eleje se vége. Arra törekszik, hogy minél jobban meg tudja mutatni a kreativitását.

Mi a teendő: Bizonyára egy csomó bajod van neked is az életeddel, ezért nincs szükséged még egy olyan dologra, ami felbosszant, vagy épp leszív. Hagyd figyelmen kívül, de ha felkeltette az érdeklődésed, akkor egészen a lelke mélyéig kell hatolnod, hogy megértsd milyen ember is valójában.

Bulizós

Fotó: Természetesen éjszakai klubokban készül.

Adatok: Olyan mondások vannak leírva nála, mint az „Egyszer élünk”, „Szeretek teljes életet élni és mindent kipróbálni”… stb.

Hogyan viselkedik: Ez a típus rengeteget bókol, megkérdezi, hol szoktál „lógni”, valamint az életével kapcsolatos történetekkel hozakodik elő. Elmondja mennyi mindent megtapasztalt már az életben.

Mi a teendő: Ha komoly kapcsolatban állsz, akkor ne beszélj ilyen emberekkel, mert ők érzelmileg teljesen érzéketlenek. Őket nem érdekli más csak a buli és az éjszakázás, valamint nem képesek felnőtt döntéseket hozni.

Egy éjszakás kalandor

Fotó: Mindig minden körülmények között az autójával készít képet.

Adatok: Minden ami a vezetéssel irányítással kapcsolatos, mindegy, hogy az négy keréken vagy négy lábon halad.

Hogyan viselkedik: „Hello, baby, nem akarsz lovagolni?” Mindent ilyen stílusban mond.

Mi a teendő: Ha egy embernek van pénze egy autó megvásárlásához és annak karbantartásához, az természetesen jó dolog. De ha, semmi másra nem büszke az életében csak arra, akkor nem érdemes rá több figyelmet fordítani, mert ő valójában nem komoly kapcsolatot keres.

A csaló

Fényképek és adatok: vagy hiányzik, vagy kifejezetten az internetről lopkodja össze az adatokat.

Hogyan viselkedik: Sablon szövegeket nyomat, mintha valaki megírt szövegét koppintaná le. Az sem kizárt, hogy több hamis profilja van álnéven, amiről ugyanezeket az üzeneteket más-más embereknek elküldi. Általában nem saját képet használ, hanem az interneten talál egyet, ami megtetszik neki.

Mi a teendő: Ne kövesd az embert, ne fogadd el, ha felkér ismerősnek… stb, mert előfordul, hogy hozzá akar férni az adataidhoz és lenullázza a kártyádat. Ha videochaten hív ne vedd fel.

Okoskodó

Fotó: Szinte tökéletes a megjelenése.

Adatok: jó munkahely, csak pozitív kompetencia, na meg persze az anyagi helyzet.

Hogyan viselkedik: Elkezdi mondani, ezeket az elcsépelt szövegeket, mint „Bébi, a szüleid kertészek? Hol találtak ilyen gyönyörű rózsaszálat? Nagyon sokan ezeket a rémes randitanácsokat követik, amiből az szűrhető le, hogy nem sok eszük van.

Mi a teendő: Gyorsan ints neki búcsút, viszont figyelj mert az utolsó mondatával is keményen oda tud csapni.

Szoktál ilyen profilokkal találkozni, keresett már fel hasonló ember?

Most Popular

Recent Comments