HomeKapcsolat18 szívmelengető fotó, ami bemutatja, milyen is valójában az igaz szerelem.

18 szívmelengető fotó, ami bemutatja, milyen is valójában az igaz szerelem.

Az életünkben rengeteg olyan dolog van, amit nagyon nehéz megfogalmazni vagy megérteni, ilyen például az igaz szerelem. Amikor egy ember nagyon szerelmes, akkor a szíve tele van boldogsággal, örömmel, melegséggel, szeretettel. Abban a pillanatban nem tudná mással elképzelni az életét, csak azzal az illetővel, aki mellett mindennap álomra hajtja a fejét. Keresi azokat a pillanatokat, mikor vidámságot hozhat el párja életébe és mosolyt csalhat az arcára. Ha valaki feltétel nélkül szereti a másikat, akkor a kapcsolatban nincs jelen sem az önzőség, sem a dac, sem az uralkodásvágy, mert tisztelik egymást, a szokásaikat és a döntéseket is. Pontosan ezek tesznek tökéletessé egy kapcsolatot. Ma olyan szívmelengető képeket hoztunk el nektek, amik rávilágítanak arra, hogy milyen is az igaz szerelem.

1, Ez a pár már 78 éve egy párt alkot, de most értek el csak odáig, hogy házavató bulit tartsanak.

2, „A párom megkérte a kezem miután az utolsó kemoterápián túlestem. Végre legyőztük  rákot, és most kezdetét veheti egy új élet.”

3, „Apukám boomerang fotót készít anyukámról, hogy felölthesse azt az Instagramra. Látszik édesanyám arcán, hogy mennyire boldog.”

4, Soha nincs késő ahhoz, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet, hiszen az nem korhoz kötött.

5, „A nagypapám és a nagymamám a 60 házassági évfordulójukat ünneplik. Eme jeles alkalomra a család minden tagját meghívták, hogy együtt osztozzanak a boldogságban.”

6, „A diagnózis előtt és után. Egy percre sem hagyott magamra, mindig ott volt mellettem, hogy támogasson.”

7, „A nagyszüleim már több, mint 80 éve éltek házasságban, és ők lettek Amerika legidősebb házaspárja.”

8, „Mondtam a legjobb barátomnak, hogy tacora és guacamolera vágyom, erre jött egy hívás, hogy menjek ki az ajtó elé, és ez a csomag várt. A legdurvább, hogy a barátom New Yorkban volt én pedig Los Angelesben.”

9, „A szüleim 26 éve élnek házasságban, de az édesapám mindig meglepi az édesanyámat Valentin nap alkalmából.”

10, „A párom az első randinkon csinált rólam egy képet, majd az évfordulónk alkalmából megcsináltatta festmény formájában. Amikor megláttam potyogtak a könnyeim.”

11, „A kisöcsém ajándékot vett a barátnőjének Valentin nap alkalmából. Nézzétek milyen boldogok.”

12, Kíváncsi lennék, hogy mit súgott a fülébe, valószínűleg azt, hogy mennyire szereti.

13, „A párom mindig magánál hordta a képemet a szolgálata alatt, hogy mindig ott legyek a szíve közelében. Azt mondta a képem adott neki erőt, hogy túlélje az idő ás a távolság fájdalmát és visszajöjjön hozzám.”

14, „Az édesanyám megtalálta azt a apapírt, amit az édesapám még 1986-ban adott neki. A cetlin a telefonszáma és a neve szerepelt.”

15, Reméljük minden pár úgy fog nézni egymásra, mint ahogy ők ennyi év házasság után.

16, Ez a fiú snowboard balesetet szenvedett és eltört néhány csigolyája. Barátnője ott maradt mellette és kitartóan ápolta őt a legnehezebb időszakban is. Még mindig boldogok együtt.

17, Ez a srác nem tartotta cikinek etetni éhes barátnőjét a körösnél. Mi ez, ha nem szerelem?

18, „A 93 éves nagypapám mind a mai napig elviszi a nagymamámat randizni. Még képet is készített, hogyan készülődik a nagyim. Olyan aranyosak.”

Titeket is meghatottak ezek a fotók?

Most Popular

Recent Comments