HomeKapcsolatÍme 9 férfi, akik megosztották a világgal, miből jöttek rá, hogy barátnőjük...

Íme 9 férfi, akik megosztották a világgal, miből jöttek rá, hogy barátnőjük megcsalja őket.

Bizonyára mindenkit tudja, hogyha beleveti magát egy párkapcsolatba, akkor kockázatot vállal arra, hogy megcsalják. Nos, valóban ezt senki sem akarja megtapasztalni, mert ilyenkor nagyon ostobán érezzük magunkat, mert  szívünket-lelkünket kitettük egy személynek, aki csak játszott vele, mint macska a gombolyaggal. Ne gondoljátok, hogy csak a férfiak képesek a megcsalásra. Nem egy olyan nő van, aki egy vadabb kalandért, vagy csak a hecc kedvéért félrelép, abban a hitben, hogy párja soha nem fogja megtudni mit tett. Ma elhoztunk nektek néhány történetet, amit olyan férfiak osztottak meg a nyilvánossággal, akik elmesélik, miből jöttek rá, hogy barátnőjük megcsalja őket.

1, Egy nap hirtelen az az érzés lett úrrá rajtam, hogy valami nem stimmel a barátnőmmel. Egyre többször maradt bent dolgozni, sőt a barátnőivel is többször tartott csajos estéket. Rákérdeztem a barátnőmnél, hogy megcsal-e a hátam mögött, természetesen ő mindent tagadott. Amikor egy következő alkalommal újra feltettem neki a kérdést, akkor bevallotta, hogy titokban összejárt egy másik sráccal. Véget vetettem a kapcsolatnak és soha többet nem beszéltem vele. Igazság szerint nekem nem csak azzal volt gondom, hogy megcsalt, hanem, hogy többször is belehazudott a szemembe. – Adam, 28 éves.

2, Kaptam a barátnőmtől egy üzenetet, hogy nem fog átjönni hozzánk, mert nem érzi jól magát. Fél óra múlva újabb SMS-t küldött, amiben az állt, hogy fél óra és jön hozzám, de kis idő után megint lemondta. Nagyon furcsának tartottam a viselkedését, de azzal magyarázta, hogy egy rövid ideig jobban érezte magát. Később találtam a telefonjában egy félreérthetetlen üzenetet és véget vetettem a kapcsolatnak. – Charles, 29 éves.

3, Az egyik haverom elmesélte, hogy látta a barátnőmet egy másik sráccal egy bárban. Rákérdeztem, persze ő letagadta, de valamiért azt éreztem, hogy a haveromnak nincs oka arra, hogy hazudjon nekem. Szakítottam a barátnőmmel, aki egyből elkezdett azzal a sráccal randizni, akivel a haverom látta. Most már biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam. – Rob, 27 éves.

4, Csak néhány hónapja kezdődött a kapcsolatunk, viszont egyik nap elmentünk egy buliba, ahol egyből elmentem innivalóért. Mire visszamentem a barátnőmhöz, ő már pár sráccal a kanapén feküdt. Oda se mentem hozzá, sarkon fordultam és soha többet nem álltam vele szóba. Igaz voltak jelek, amik arra engedtek következtetni, hogy hűtlen, de figyelmen kívül hagytam őket. De ezzel végre rájöttem milyen ember is valójában. – Devin, 26 éves.

5, Egy új baráti társaságba csöppent, ami kicsit sem volt szimpatikus számomra. Ekkor már az motoszkált a fejembe, hogy ez fogja jelenteni a kapcsolatunk végét. Elkezdtem megfigyelni a barátnőmet, mert teljes mértékben biztos voltam benne, hogy megcsal a hátam mögött. Végül beismerte, hogy megtette én pedig szakítottam vele. – Russel, 30 éves.

6, A barátnőmmel főiskola után összeköltöztünk. Sikerült egy olyan lakást találnunk, ami viszonylag elég közel volt a régi sulinkhoz. Találtam egy jó munkahelyet, de a barátnőm sajnos nem tudott elhelyezkedni. Én próbáltam őt mindenben támogatni, de ő úgy érezte, hogy csak ítélkezem fölötte és, hogy egy csődtömegnek tartom. Végre kaptam egy hét szabadságot a munkahelyemen ezért gyorsan hazasiettem, de amikor beléptem azt láttam, hogy épp egy másik sráccal hentereg a közös ágyunkban. Igazából, amikor odaértem az ajtóhoz, hallottam, hogy mi folyik bent és volt lehetőségem eldönteni, hogy akarom-e látni, amit csinálnak. Később persze szerette volna újrakezdeni az egészet, de számomra a megcsalás egy megbocsáthatatlan dolog. – Will, 27 éves.

7, A barátnőmmel egy közös baráti társaság által ismerkedtem meg, aki előtte egy másik sráccal járt ugyanabból a csapatból. Egy buliban véletlenül összetalálkoztam az exével és megkérdeztem, hogy nem zavarná-e, ha a lánnyal randiznék. Ő áldását adta ránk. Az egyik haveromtól viszont megtudtam, hogy még mindig járnak annak ellenére, hogy a csaj velem volt. Rákérdeztem nála, hogy ez igaz-e, ő bevallotta, hogy igen, én pedig véget vetettem ennek az egész őrületnek. Nem értem miért kell ilyeneket kamuzni. – Sam, 28 éves.

8, Az exem folyamatosan az egyik kolléganőjéről mesélt, aki Jennek hívtak. Folyamatosan beszélgettek egymással, de a barátnőm ezt azzal magyarázta, hogy a csaj lelkileg teljesen padlón van. Előfordult, hogy indokolatlan időpontokban is írt, amit én persze furcsának találtam, de semmi rosszra nem gyanakodtam. Egy nap viszont olyan üzenetet kapott ettől az állítólagos „Jentől”, hogy nagyon meg szeretne vele hancúrozni. Én rákérdeztem, hogy mi ez az egész, a barátnőm pedig egy nagyon szépen felépített történettel állt elő, amit én nem hittem el. Többet nem tudtam benne megbízni és szakítottam vele. – Brandon, 28 éves.

9, Hivatalosan nem voltunk együtt a lánnyal, csak randizgattunk, de már akkor megcsalt, persze ő ezt azzal magyarázta, hogy nem érezte azt, hogy együtt lennénk, de már megbánta az egészet. Egy hónap múlva egy étteremben találkoztunk és remek helyet választottam, mert pont kiláttam az utcára. Láttam, ahogy egy számomra ismeretlen sráctól búcsúzik el és rákérdeztem, hogy ki volt. Ő azt mondta, hogy az egyik barátjának a barátja, de én gondoltam, hogy hazudik. A legdrágább ételeket kértem ki magunknak, majd kimentem a mosdóba és leléptem. Nagyon dühös üzenetet kaptam a lánytól, de csak annyit írtam rá vissza, hogy mindent tudok. Erre már nem reagált. – Joe, 29 éves.

Titeket is csaltak már meg?

Most Popular

Recent Comments