HomePeopleÍme 14 dolog az erős nőkről, amit soha nem mondanának el senkinek.

Íme 14 dolog az erős nőkről, amit soha nem mondanának el senkinek.

Sokan vannak abban a tudatban, hogy az erős és független nőknek nincsenek érzelmeik és olyan kemények, mint a kő, ez azonban nem igaz. Ők csak sokkal összetettebbek és bonyolultabbak, ezért olyan egyedülállók. Bizony ők is képesek szerelembe esni, igaz nem minden férfinek adnak esélyt, de akiben látják a lehetőséget és, hogy lehet vele tervezni arra egyből lecsapnak, mint a keselyűk. Ezek a nők tudják, hogy mit akarnak az élettől, milyen céljaik vannak és mit akarnak megvalósítani. Azonban még nekik is vannak olyan dolgaik, amiket a világ minden kincséért sem osztanának meg senkivel. Ma ebből hoztunk el nektek párat.

1, Közeli barátok

Az erős nőknek nincs szükségük több barátra ahhoz, hogy az életük minőségibb legyen. A meglévő baráti társaságuk pont elegendő ahhoz, hogy pozitív gondolatokkal lássák el őket.  Semmiképpen sem akarnak olyan embereket az életükbe, akik negatívan állnak hozzá az dolgokhoz.

2, Nagyszerűen terveznek.

Az erős nők célorientáltak, tisztában vannak azzal, hogyan kell megvalósítani az eltervezett céljaikat. Kitűnő tervezők, akik a legapróbb részeltekig megterveznek mindent az életükben. Nincs kizárva, hogy napi vagy havi szintű céljaik legyenek, amiket bizony el is érnek.

3, Ki nem állhatják, ha valami rosszul van megtervezve.

Pontosan abból kifolyólag gyűlölik, ha valami rosszul van megtervezve, mert nekik ez az életük. Amikor megtudják, hogy valaki konkrét tervek és célok nélkül éli az életét, attól falnak tudnak menni. Ettől pedig számukra szinte semmi sem lehet rosszabb.

4, A bizalom a kulcsa mindennek.

Az erős és független nőknek a szó szoros értelemben mindenről van véleményük. Mivel ismerik saját magukat, tudják, hogy az ő értékrendjüknek mi felel meg. A legfontosabb számukra a bizalom, amit nem lehet csak úgy kiérdemelni, sokat kell tenni azért, hogy valaki megnyerje őket.

5, Kiállnak másokért.

Mivel az ilyen jellegű nőknek saját etikája és erkölcse van, ezért bármikor képesek olyannak hangot adni, amivel nem értenek egyet. Plusz, ha valakivel rosszul bánnak, akkor azt foggal-körömmel megóvja. Az ő értékrendjükbe nem fér bele, ha másokkal csúnyán bánnak.

6, Mindenkit elfogadnak.

Az erős nőknek nincsenek irreális elvárásai más emberekkel szemben. Tökéletesen tudják, hogyan is működik a világ, pontosan ezért képesek elfogadni bárkit. Sokkal nyitottabbak az új dolgokra, mint bárki más, képesek azonosulni a változással.

7, Nem bánják, hogy egyedül vannak.

Az erős nők nem a férfiaktól és a párkapcsolattól függnek, ugyanis tökéletesen helyt állnak egyedül is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem szeretnek párkapcsolatban élni, egyszerűen csak tudják kezelni az életet férfi nélkül is.

8, Erős nők félnek a bizonytalan férfiaktól.

A céltudatos és magabiztos hölgyek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amit minden férfi szeret és keres egy nőben. Nem csoda, hogy annyian oda vannak értük, ám ha egy férfi fél megközelíteni egy ilyen habitusú nőt, ott a bizonytalanság lehet a háttérben, amit ők kifejezetten utálnak.

9, Nem bánják, ha nekik kell megtenni az első lépést.

Ma már a nők is ugyanúgy kezdeményezhetnek, mint a férfiak. Ha talál egy olyan férfit, aki felkelti az érdeklődését, akkor annál bizony kezdeményez és ezt nem is tartja hátránynak.

10, A hozzájuk hasonló nőket csodálják.

Az erős nők csodálják azokat a nőket, akik hasonló habitusúak, mint ők. Belőlük merítik az erőt, plusszal látják el őket, inspirálják és erősítik a jellemüket. Ebben is rejlik az a mérhetetlen erő, ami körülveszi őket.

11, Ünneplik az erejüket és hatalmukat.

A nők tökéletesen tudják, hogyan kell megünnepelni az erejüket és a hatalmunkat. Szeretnek ösztönözni másokat arra, hogy ugyanolyan erősek legyenek, mint ők.

12, Az erős nők feministáknak tekintik magukat.

Tisztában vannak azzal, hogy egyenlőek a férfiakkal és képesek bárkivel felvenni a harcot, ha ezt meg akarja cáfolni. Csapatokba verbuválva, bármit képesek elérni.

13, Az erős nők erősítik a többi nőt.

Ha egy nő olyan családból származik, ahol egyenlőként bánnak velük, akkor erős nőkké fognak válni. Ez azon az elven alapszik, hogy a kislányok mindent megtesznek azért, hogy eltanulják a szüleiktől és a család többi tagjától a dolgokat. Mivel ezt a példát követik, ezért ez nagyban befolyásolja a habitusukat.

14, Jól tudják kezelni a helyzeteket.

Átlátják a világ dolgait, vezetői képességeiket jól kamatoztatják. Tudják hol és mikor van rájuk szükség, megérzik a legapróbb változásokat is. Készek mindenben segítséget nyújtani bármiről is legyen szó. Ha kell jelenlétükkel erősítik más nők jellemét, magabiztosabbá és erősebbé teszik őket.

Te az erős nők közé tartozol?

Most Popular

Recent Comments