HomeCelebrityLefogyva jelent meg a Magyar Filmdíj átadóján Vajna Tímea, aki könnyeit nyelve...

Lefogyva jelent meg a Magyar Filmdíj átadóján Vajna Tímea, aki könnyeit nyelve ülte végig a rendezvényt.

Andy Vajna januárban távozott az élők sorából, temetésén több híresség is részt vett és méltóképpen búcsúztatták itthon Budapesten, illetve Amerikában is, hiszen hamvainak egy részét oda szállították át. Férje halála óta Vajna Tímeáról viszont nem is lehet hallani, közösségi oldalira sem nagyon pakol fel új képeket, sőt külföldre sem igazán látogat azóta. Gyakorlatilag teljesen eltűnt, sokan azt gondolják a gyászba temetkezett. Folyamatosan Andy képeit, videóit, dolgait nézegeti, a minap pedig meghirdette férje értékes bélyeggyűjteményét is. Szeretné, ha méltó helyre kerülne a gyűjtemény és tovább bővítenék az utókor számára.

Nem is olyan régen rendezték meg a Magyar Filmdíj átadó ünnepséget, amit a Vígszínházban tartottak meg. Természetesen Tímea is rajt volt a meghívottak listáján, aki meg is jelent a rendezvényen húgával Palácsik Lillával és annak férjével Visváder Tamással. Ez volt az első olyan nyilvános esemény, amin az özvegy Vajnáné férje halála óta megjelent, és szemmel láthatóan nagyon rossz állapotban van.

A fotósok arra lettek figyelmesek, hogy Tímea nagyon le van fogyva, szinte majdnem csont és bőr. Karján és kezén lehetett legjobban látni a változást, de arcára is kiült a gyász szomorúsága. Folyamatosan könnyeibe temetkezett, próbálta egy zsebkendővel felitatni azokat, de sajnos csak a fátyolos tekintetét lehetett látni.

Az ünnepség még többet rontott a helyzeten, ugyanis Andyre is megemlékeztek, ami még jobban összetörte őt. Az egész gála alatt, szinte egyetlen egyszer sem lehetett arcán mosolyt látni, sőt csendesen kóválygott a folyosókon. Ha valakivel beszélgetésbe elegyedett, akkor az nagyon rövid ideig tartott, mindenre szűkszavúan válaszolt.

Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, név szerint Havas Ágnes, külön köszöntötte az özvegy Vajna Tímeát. Dobó Kata, Andy egykori kedvese is megemlékezett a filmmogulról, aki ezen az eseményen díjátadóként léphetett a színpadra.

Egy későbbi bejegyzésben, Timi megköszönte Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatójának, hogy megemlékeztek szeretett férjéről. „Csak egyvalaki hiányzott nagyon a páholyból” – állt a bejegyzésben, ami természetesen Andyre utalt. Egy kis idő után az is kiderült, hogy Timi abban a fekete estélyi ruhában jelent meg az eseményen, amit kilenc évvel ezelőtt férje ajándékozott neki.

Tény, hogy még csak három hónap telt el Vajna halála óta, de több rajongó is félti az özvegyet, aki szinte elvesztette a gyász miatt egykori varázsát. Egyik posztjában úgy nyilatkozott, hogy még soha életében nem érzett ilyen és ekkora fájdalmat, mint most.

Reméljük hamarosan új erőre kap és előre fog tekinteni, hiszen rengeteg dolog vár még rá.

(A fotókat Varga Imre készítette)

Most Popular

Recent Comments