HomePeopleEzt a 13 képet csak azok érthetik meg, akiknek van testvérük.

Ezt a 13 képet csak azok érthetik meg, akiknek van testvérük.

Minden ember tudja, legalábbis akinek van testvére, hogy milyen érzés valakivel egy szobán, tárgyon, szülőkön, vagy akár egy egész életen osztozni. Mindegy, hogy valakinek idősebb vagy fiatalabb testvére van, gyerekkorban így is úgy is össze tudnak kapni a legnagyobb marhaságon is, például, hogy az autóban ki üljön az anyós ülésre, melyik csatornát nézzék a TV-ben, vagy épp azon, hogy az egyik ellopta a másik ruháit. Természetesen ez csak néhány példa a sok közül. A mai cikkünkben elhoztunk néhány helyzetet, amit csak és kizárólag azok az emberek érthetnek meg, akik testvér mellett nőttek fel.

1, Még akkor is, ha a szüleid azt gondolják, hogy a testvéred ártatlan, te tökéletesen tisztában vagy vele, hogy egyáltalán nem az.

2, A pillanat mikor engedély nélkül fötörsz a tesód szekrényében, és meghallod, hogy épp felfelé tart a lépcsőn.

3, Biztos ti is jártatok már úgy, hogy a tesóddal ugyanarra a helyre akartatok ülni a kocsiban ezért elkezdtetek versenyt futni és aki előbb odaért azé lett a hely.

4, A tesók életében nagyon gyakran előfordul, hogy mást akarnak nézni a TV-ben és ezért képesek összeverekedni.

5, Nincs is annál idegesítőbb, mikor a tesód beárul a szüleidnek, ilyenkor persze artikulálva azt mondod neki a hátuk mögött, hogy “KINYÍRLAK”

6, Bizony minden testvérpár életében előfordult, hogy egy kicsit összeverekedtek. Nyilván ilyenkor a nagy sérüléseket kis karcolásoknak állítják be pedig egyáltalán nem azok.

7, Minden testvérpár ilyen arcot vág, amikor a szüleik rájuk parancsolnak, hogy béküljenek ki.

8, Minden nővér átesett már azon, hogy a kishúga az ő ruháiban akar menni bulizni. Természetesen a válasz a következő volt:

9, Előfordulnak olyan alkalma, mikor a nővér akar menni a húga ruháiban valahova, amire a tesó csak így reagál:

10, A tesók között mindig megy egyfajta rivalizálás, vagy egy helyért, vagy egy csatornáért, vagy egy tárgyért… stb. Amikor olyan helyzet van kihasználják az alkalmat, és megszerzik, amire szükségük van. A helyet akkor szokták befoglalni, ha a másik feláll.

11, A szülők nem igazán szeretik, ha a gyerekeik marják egymást, ezért a tesók úgy mennek egymás agyára, hogy ez a szüleiknek egyáltalán ne tűnjön fel.

12, A szülők általában a kisebb testvérnek szoktak igazat adni, aki pontosan ilyen arcot vág, mikor az anyja, meg az apja mellé áll.

13, Annak ellenére, hogy a testvérek mindent megtesznek azért, hogy szivassák egymást, mindig ott lesznek egymásnak, hogy kihúzzák egymást a bajból.

Van testvéretek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments