HomeInteresting12 dolog, amit csak a nők érthetnek meg.

12 dolog, amit csak a nők érthetnek meg.

Mind tudjuk, hogy a nőknek rengeteg problémájuk van az életben, például a ruházkodással, a sminkeléssel, hajkorona készítéssel, edzéssel, főzéssel és minden egyébbel kapcsolatban, ami a világon van. Persze ezeket a problémákat csak a gyengébbik nem képviselői tudják, hogy milyen idegesítő, hiszen a férfiaknak nem kell sem magassarkú cipőt viselniük, sem melltartót hordaniuk, ami megkeseríti a mindennapjaikat. Anna Syrovatkina úgy gondolta, hogy megpróbálja vicces köntösbe bújtatni ezeket a szituációkat, és bemutatni nektek a nők legnagyobb problémáit. Ti magatokra ismertek az illusztrációk alapján?

1, A legtöbb nő még akkor is felveszi a magassarkú cipőt, mikor tökéletesen tisztában vannak vele, hogy fájni fog benne a lába. Mindezt azért, hogy szépek és nőiesek legyenek. A külső szemlélők amúgy sem látják, ha fáj nekik.

2, Azok a hölgyek, akik a szájukat részesítik előnyben, fel kell készülniük, hogy egy szeles napon tuti biztos, hogy a hajuk a frissen rúzsozott ajkaikon fognak landolni, ami ha sokadik alkalommal fordul elő, nagyon-nagyon idegesítő tud lenni, de hát a szépségért mindent be kell vállalni.

3, Minden magassarkút viselő nő élete során legalább egyszer volt már olyan helyzetbe, hogy a magassarkú cipője beszorult két gerenda, vagy épp a csatorna lukaiba. Ilyenkor szoktak sokan hasra esni és szentségelni.

4, A hölgyek rengeteg időt töltenek el azzal, hogy a hajukkal babrálnak. De mindegy, hogy göndörítik, egyenesítik, tupírozzák, hajlakkozzák, jobbról-balra fésülik mert az időjárás úgy is egy másodperc alatt elintézi gondosan elkészített hajkoronájuk sorsát.

5, Mivel a mai világban nagyon sok hölgy éli úgy az életét, hogy smink nélkül aztán egy tapodtat sem megy, ezért óriási traumaként élik meg, ha valamelyik kozmetikai termékük eltörik. Szó szerint egy világ omlik össze ilyenkor bennük.

6, A lányoknak pontos elképzeléseik vannak arról, hogyan akarnak kinézi a becsavart hajuk kibontása után. A legnagyobb probléma az, hogy hiába csinálják meg a hajukat, ha reggelre nem azt az eredményt kapják, amit vártak.

7, A gyengébbik nem képviselői gyakran belesétálnak abba a hibába, hogy túl szűk ruhát akarnak megvenni, ám csak akkor jönnek rá milyen kényelmetlen, mikor felveszik és nem kapnak benne levegőt. Persze az ilyen ruhákat nagyon nehéz levenni, ami nagyon idegesítő.

8, Mivel sok nő szeret kísérletezni a rúzsokkal, és alapozókkal, ezért gyakran úgy néz ki a kezük a kozmetikai boltokban, mint egy festő palettája. Viszont sehogy máshogy nem lehet megállapítani, hogy az adott szín passzol a bőrükhöz, csak, ha ezt csinálják.

9, Mindegy, hogy egyszerre vásárolták meg a két terméket, a balzsamok mindig előbb elfogynak, mint a samponok. Valószínű ennek az az oka, hogy a samponok nagyobb kiszerelésben kaphatók.

10, A férfiak soha nem fogják megérteni, hogy ez a tevékenység miért olyan felemelő a nők számára. Az egész napos szorító és feszítő érzés után végre megszabadulhatnak a béklyóiktól és kezdődhet a felhőtlen szabadság.

11, Mindegy, hogy hány makeup tutorial videót néznek végig, valahogy a profi szinten elkészített smink mégsem annyira profi, ahogy azt elképzelik.

Ismerős helyzetek?

Most Popular

Recent Comments