HomeDivatEz lett az idei bikinitrend legnagyobb divatja, amitől minden férfi megőrül!

Ez lett az idei bikinitrend legnagyobb divatja, amitől minden férfi megőrül!

Mindenki szereti a nyarat, ilyenkor rengeteg buli van például a Balatonon, de az ország többi pontján is neves fesztiválok kerülnek megrendezésre. A nyári kánikulában egy gyönyörű fürdőruha elengedhetetlen darab. Az évek során több fazont is láthattunk már a boltokban, és híresebb divattervezők is próbálnak újabb darabokat kitalálni. Ám cikkünk egy olyan lányról szól, aki kolosszális fürdőruha trendet mutatott be, amitől konkrétan minden egyes férfinek leesik az álla.

Az olasz származású modell korszakalkotó bikiniötlettel rukkolt elő.

Egy ausztrál származású fürdőruhamárka meglehetősen érdekes képet tett közzé Instagram oldalán, ahol az látható, hogy az egyik modelljük fordítva viseli magán a fürdőruha felsőrészét. A követőktől csak egy dolgot kérdeztek: Szerintetek vannak elég bátor csajok, ahhoz, hogy így viseljék a melltartókat?

C Λ N T I K S W I M W E Λ R (@cantikswimwear) által megosztott bejegyzés,

Ez a zseniális ötlet Valentina Fradegrada-tól egy olasz születésű modelltől származik, aki csupán csak annyit tett, hogy véletlenül fordítva vette fel magára a bikini felsőt. Annak érdekében, hogy dekoratívabb hölgyeket lássunk, semmi más nem kell tenni, csak a mellek fölött megkötni a bikinit, így máris csodás látvány tárul a férfiak és nem mellesleg a nők elé is.

Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) által megosztott bejegyzés,

Való igaz, hogy nem sok ember szimpátiáját nyerte el ez az ötlet. Leginkább azok a hölgyek utasították el ezt a fürdőruhát, akik nincsenek nagy keblekkel megáldva.

Sokan azt mondták, hogy nem lehet praktikus darab, hiszen, ha rosszul kötöd fel, akkor nagyon egyszerűen el lehet hagyni egy-egy fürdőzés alatt.

Valentina Fradegrada Bada$$ B. (@valentinafradegrada) által megosztott bejegyzés,

De szerencsére akadnak olyan hölgyek, akiknek nagyon megtetszett ez a fajta bikini, és várják, mikor lehet őket kapni a boltokban. Emiatt az új trend miatt Valentina több száz követővel bővült, sőt nem olyan régen elindult egy úgynevezett “upside down” mozgalom az Instagram felhasználók körében, akik eszeveszetten töltik fel fotóikat és hashtagelik be a mozgalom nevét.

Most Popular

Recent Comments