HomeInterestingCsak ritkán jársz moziba? Erről a 8, mozik által titkolt tényről jobb,...

Csak ritkán jársz moziba? Erről a 8, mozik által titkolt tényről jobb, ha akkor is tudsz!

Az emberek vagy nagyon szeretnek moziba járni, vagy nagyon nem. Mindkettő kategóriának megvan a maga érve. Mellette szól, hogy brutálisan jó kép- és hangminőségben tekintheted meg a legújabb filmeket, amikre általában otthon nincs lehetőséged.
Ellene leginkább az szól, hogy sokan nem viselik el a tömeget és azt, hogy néhányan nem tudnak normálisan viselkedni a vetítés közben.
Nem számít, hogy melyik csoporthoz tartozol, ha néhanapján szoktál moziba menni, jó, ha tudsz az alább felsorolt 8 tényről!

1. A legjobb ülőhely
Ha még nem tapasztaltad volna ki, akkor elmondjuk: a legjobb ülőhely a terem középső kétharmada, ezen belül is a középen lévő székek. A magyarázata elég egyszerű: itt érvényesül legjobban a hanghatás, illetve innen látható legjobban a képernyő is.

2. Takarítás
Nyilván nem minden mozira érvényes, de vannak, amiknek nincs elég idejük két film között megfelelően kitakarítani a nézőteret.

3. Egyes felmérések szerint a túl gyakori (szinte mindennapi) mozizás hosszútávon káros lehet a hallásra.

4. A pattogatott kukorica sokszorosan túl van árazva.

5. A pohártartók csak a 80-as évek elején jelentek meg a mozikban.

6. A pattogatott kukorica illata
Lehet, hogy már neked is feltűnt, hogy valamiért más az illata a mozikban vehető pattogatott kukoricáknak. Ez nem véletlen, ugyanis titkos összetevőkkel turbózzák fel azt.

7. A statisztikák szerint átlagosan heti egyszer fordul elő, hogy kiküldenek egy párt a moziból, mert szerelmeskednek.

8. Sok mozi esetében elmondható, hogy a pattogatott kukoricát nem frissen készítik, hanem ilyen zacskókban érkezik hozzájuk.

 

Most Popular

Recent Comments