HomeCelebrityEmlékszel még a Szeress most Gáborjára? Így néz ki 15 év elteltével!

Emlékszel még a Szeress most Gáborjára? Így néz ki 15 év elteltével!

Néhány évvel ezelőtt teret hódítottak maguknak a magyar sorozatok, olyanok, mint például a Szomszédok, a Barátok közt, és a Jóban rosszban. Sok embert ültettek le minden egyes este a TV képernyők elé, várva, mi történik kedvenc szereplőikkel a sorozatban. A „Szeress most!” is egy hasonlóan izgalmas sorozat volt, mely tele volt intrikákkal és ármánykodással.

Az egyik negatív szereplő Babicsek Bernát volt, aki Molnár Gábor karakterét testesítette meg, meg kell hagyni ügyesen. De mióta végért a sorozat nem igazán lehet hallani róla. Most viszont kiderítettük mi lett az akkori szépfiúval, hogy tengeti-lengeti kis napjait a valóságban.

Bernát 2002-ben egy rövid ideig látható volt a Barátok közt című sorozatban, mint epizódszereplő. Majd 2003 a „Szeress most! című sorozatban kapott főszerepet, amit 2003-ban kezdtek el sugározni az RTL Klubon. A sorozat legutolsó részét két évre rá 2005-ben adták le.

Ahogy az összes sorozatban, úgy ebben is kellett, hogy legyen pár rossz fiú. Az egyiket természetesen Bernát alakította. Akkor a színész mindössze csak 23 éves volt, de kinézete már akkor megnyerte a női szíveket.

A sorozat fináléja óta, egy igen népszerű hazai zenekar tagja. Mivel már 9 évesen érdeklődött a zene iránt és hamar kiderült, hogy van is hozzá tehetsége, a fiatal fiú kedvenc hangszere a harmonika lett, amin mind a mai napig játszik.

2006 volt számára a legboldogabb időszak, hiszen már nagyon régóta szeretett volna kiadni egy saját lemezt. A legtöbb dal igazi tangósláger lett. Azóta Bernie Bellamy néven vált ismertté, hiszen a Paddy and The Rats nevű zenekar kiemelkedő tagja lett.

A zenekar ír punk rock kocsmazenét játszik, amivel rendszeresen járnak fellépni és turnézni. Ebben a pillanatban is egy turné kellős közepén vannak, de nem csak itt Magyarországon, hanem Európa szerte terjesztik eme stílust. Megfordultak már, Svájcban, Németországban és Franciaországban is. Szóval nem lehet azt mondani, hogy Bernát unatkozik.

A folyamatos zenélés mellett látható színészként is, bár nem a TV-ben, hanem inkább színházi darabokban. Több társulatnál is megfordult már a tehetséges színész, mint például a Ruttkai Éva Színház, a Szkéné Színház, a Játékszín, illetve a Karinthy Színháznál is.

Sőt, az Éjjeli menedékhely című darabban meg is mutathatta hangszeres tudását is. Bánatára, azóta nem igazán voltak olyan szerepei, ahol harmonikáznia kellett. Annak ellenére, hogy jó sok év eltelt, Bernát még mindig ugyanolyan jóképű, mint a sorozatban volt.

Most Popular

Recent Comments