HomeBeautifulEz a 18 kép bizonyítja, hogy márpedig véletlenek nincsenek

Ez a 18 kép bizonyítja, hogy márpedig véletlenek nincsenek

Most „mondom”, hogy nehéz lesz elhinni, hogy az alábbi 18 eset valóban megtörtént! Pedig ez az igazság! Illetve azt is nehéz lesz elhinni, hogy ezek véletlenek voltak, nem pedig egy felsőbb akaratnak köszönhetők, de ezt mindenki döntse el maga! Te mit gondolsz? Írd meg hozzászólásban!

1. Michael és Natalie, mindketten Szaúd-Arábiában születtek. Mivel szüleik ugyanannál az olajcégnél dolgoztak, már gyerekkoruktól kezdve ismerték egymást. Később az élet elválasztotta őket, ám 20 év után ismét egymásra találtak, ami a Facebooknak volt köszönhető. Ma már boldog házasságban élnek.

2. Sok időbe telt mire rádöbbentek, hogy mielőtt megismerték volna egymást egy társkereső oldalon, már találkoztak. Egyszer miközben régi képeiket nézegették, rájöttek, hogy 25 évvel korábban osztálytársak voltak.

3. Az alábbi képet még 7. osztályos korukban rajzolta a srác padtársa. Akkor még nem tudták, hogy ez a jövőben valóra fog , sőt, ők lesznek egymás mellett a képen.

4. Az alábbi férfit egy napon megállította egy hajléktalan és pénzt kért tőle, mivel szeretett volna feladni egy lottót. Ő eleinte nem akart adni neki, de végül mégiscsak rászánta magát. Másnap ismét megállította a hajléktalan férfi és adott neki 250 ezer dollárt, mivel az előző napi számokkal több millió dollárt nyert.

5. „Nagyszüleim egy National Geographic-os fotóversenyen találkoztak először. Ennek már 60 éve, de még mindig együtt vannak.”

6. „Szüleim 2 éves koruk óta ismerik egymást, ugyanis szomszédok voltak. Ma van a 25. házassági évfordulójuk. Mondhatjuk, hogy ők valóban együtt élték le az egész életüket.”

7. „A férjemmel már szinte csecsemő korunk óta ismerjük egymást. Már akkor is imádtunk egymással lenni. Biztosra veszem, hogy előre meg volt írva a sorsunk.”

8. „Első látásra beleszerettem, amikor megláttam őt lovagolni, de úgy döntöttem, hogy csak később, a középsuliban mondom el neki. Mint az kiderült, ő is hasonlóan érzett irántam.”

9. „Az esküvőnk után találtuk ezt a képet és kiderült, hogy az oviban osztálytársak voltunk, sőt az egyik közös fotón egymás mellett állunk. Egyikünk sem tudott erről.”

10. Mindketten Twitteren nyertek egy belépőt ugyanabba az állatkertbe. Ekkor még nem gondolták, hogy később össze fognak házasodni.

11. A srác nem volt valami vidám, amikor gyerekkorában táncolnia kellett egy lánnyal. Később, az esküvőjükön már más volt a helyzet. 🙂

12. Amy és Nick, miközben a gyerekkori fotóikat nézték, rájöttek, hogy régebben már találkoztak a helyi vidámparkban, sőt, közös kép és készült róluk. Persze – érthető módon – egyikük sem emlékezett a másikra.

13. „10 évvel ezelőtt, 15 éves koromban, én ostoba, szerelmet vallottam a szomszéd lánynak. Most 25 éves vagyok és összeházasodtunk. Igaz, még mindig ostoba vagyok!”

14. Májtranszplantáció során ismerkedtek meg, mint beteg és donor. Néhány évvel később összeházasodtak.

15. „Kiderült, hogy a feleségem és én 10 éves korunkban ugyanabban a táborban töltöttük a nyarat.”

16. „Már az óvodában is elválaszthatatlanok voltunk. Most, 20 évvel később egy közös ismerősünknek köszönhetően újra találkoztunk és azonnal egymásba is szerettünk.”

17. „Gyerekként még csak a rokonok esküvőin segédkeztünk, de most már a sajátunkén vagyunk főszereplők.”

18. „Rajta vagyok a feleségem családi fotóján, ami 7 évvel azelőtt készült, hogy megismertem volna.”

Most Popular

Recent Comments