HomeBeautiful10 közkedvelt színészpár, akik egy közös filmnek köszönhetően szerettek egymásba

10 közkedvelt színészpár, akik egy közös filmnek köszönhetően szerettek egymásba

Hosszan lehetne elmélkedni azon, hogy vajon két ember azért szeret-e egymásba, mert sokat vannak együtt, vagy pedig azért találkoztak, mert az előre meg volt írva. Ha engem kérdeztek, szerintem mindkettő igaz. Ezt támasztja alá az alábbi 10 híres színészpár esete is, akik egy filmnek vagy sorozatnak köszönhetően találtak egymásra.

1. Kit Harington és Rose Leslie
A legtöbben biztosan tudják, hogy mindketten a rendkívül népszerű Trónok harca c. sorozatban szerepeltek. Azt viszont már kevesebben, hogy ennek köszönhetően jöttek is össze.

2. Josh Dallas és Ginnifer Goodwin
A két színész az Egyszer volt, hol nem volt c. fantasy sorozat révén ismerkedett meg, később pedig össze is házasodtak, ma már pedig közösen nevelik gyermeküket.

3. Mila Kunis és Ashton Kutcher
A pár az Azok a 70-es évek show-ban ismerkedett meg. Mila ekkor még csak 14 éves volt, de itt csattant el az első közös csókjuk is. Később bevallották, hogy úgy érzik, egymásnak vannak teremtve, 2014-ben pedig egybe is keltek.

4. Caitriona Balfe és Sam Heughan
Az Outlander – Az idegen c. sorozat forgatásán ismerkedtek meg, azóta pedig együtt is vannak. Sajnos túl sok mindent nem lehet tudni róluk, hiszen nagyon ügyelnek arra, hogy a magánéletük titokban maradjon.

5. Alyson Hannigan és Alexis Denisof
A pár a Buffy, a vámpírok réme c. 1997-ben bemutatott sorozatban találkozott először. Ezt követően gyorsan egymásra találtak, 2003-ban pedig összeházasodtak. Mind a mai napig együtt vannak és közösen nevelik 2 lányukat.

6. Ian Somerhalder és Nina Dobrev
A Vámpírnaplók c. sorozat révén jöttek össze még 2010-ben, igaz, kapcsolatuk csak 3 évig tartott.

7. Kaley Cuoco és Johnny Galecki
Az Agymenők főszereplői a valóságban is együtt voltak, méghozzá 2 évig. Annak ellenére, hogy már szakítottak, megőrizték barátságukat, hiszen a közös munka ezt megkövetelte.

8. Blake Lively és Penn Badgley
A Gossip Girl (A pletykafészek) c. sorozat forgatásán kerültek közel egymáshoz. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk nem tartott sokáig, mind a mai napig jó viszonyban vannak.

9. Lea Michele és Cory Monteith
A Glee c. sorozat fogatása során jöttek össze. Kapcsolatuk nagyon jól indult, de sajnos Cory 2013-ban kábítószer-túladagolás következtében elhunyt. Lea – érthető módon – ezt nagyon nehezen tudta feldolgozni és csak nem rég kezdett újra visszatérni a köztudatba.

10. Tom Hardy és Charlotte Riley
Az Üvöltő szelek c. film forgatásán találtak egymásra. Sokáig titkolták a kapcsolatukat és azt is, hogy összeházasodtak 2014-ben. 2015-ben született gyermeküket azóta is boldogan nevelik, közösen.

Most Popular

Recent Comments