HomePeopleEz a rendőrnő megetette az elhagyott kisbabát! A hőstettet már több ezren...

Ez a rendőrnő megetette az elhagyott kisbabát! A hőstettet már több ezren megosztották!

Embert próbáló dolog, éhező, elhagyott kisgyerekeket, kamaszokat látni, de még nehezebb helyzetbe kerül az ember, ha egy apró, elesett csecsemőről van szó. Vannak azonban olyan hétköznapi hősök, akik bármilyen nehézséget is élnek át, bármilyen helyzetben is kerülnek, mindig arra törekednek, hogy segítsenek az elesetteken és a rászorulókon.

Ilyen ember Celeste Ayala is, aki a közelmúltban magához vett egy magára hagyott, ehező csecsemőt és megszoptatta őt.

Celeste rendőrnő és önkéntes tűzoltó is egyben, az argentínai Berissoban teljesít szolgálatot. Augusztus 14-én, rendőrtársa Marcos Heredia posztolta róla ezt a képet, hozzá ezt a szöveget mellékelte:

« Szeretném, hogy mindenki tudja, milyen kedves gesztus volt ezt tőled. Azt akartam, hogy ezt az egész nép megtudja. Nem érdekelt a kosz, úgy tettél, mintha az anyja lettél volna. Nem nagyon vagyunk már ilyen tetteknek a szemtanúi.”

A kép a Buenos Aires-i Sor María Ludovica gyerekkórházban készült. A 32 hetes csöppséget egy bírósági tárgyalás után elválasztották családjától. A gyerek piszkos és fáradt volt és csak úgy ordított az éhségtől. Celeste, aki maga is édesanya, habozás nélkül a kórházi személyzethez fordult és megkérdezte, hogy megszoptathatja-e a kicsit.

A történetét ezrek osztották meg, emberségéhez rengetegen gratuláltak, többek között tűzoltó kollégái is, akik így nyilatkoztak:

„Kollégánk tette büszkeséggel tölt el minket és arra inspirál, hogy tovább tegyük a dolgunkat és dolgozzunk a népért.”

A rendőrnő lélegzetelállító cselekedeteinek azonban itt még nincs vége. A hölgy és társa  elhatározta, hogy segíteni fognak a csöppség családjának, hogy a jövőben mindenük meg legyen és ne kelljen többé hasonló borzalmakat átélniük.

Most Popular

Recent Comments