HomeKapcsolat10 egyértelmű jele annak, hogy a lány csak kihasznál!

10 egyértelmű jele annak, hogy a lány csak kihasznál!

Biztos jártatok már úgy, hogy megtetszett egy lány, elkezdtetek beszélgetni, majd találkoztatok is, és egyik napról a másikra fenekestül felfordult minden, teljesen összezavart és nem tudod, hogy most hányadán állsz a lánnyal? Nem te vagy az egyedüli. Ám, ha tudni akarod, hogy a lány csak kihasznál vagy komolyan gondolja, akkor olvasd el ezt a 10 pontot, ami bemutatja, mit művelnek azok a lányok, akik csak visszaélnek emberi mivoltoddal.

Lássuk hát:

1, Sok teret szeretne.

Ha azt veszed észre, hogy a lány, aki tetszik, kezdetben folyamatosan rád van akadva, majd elkezd figyelmen kívül hagyni, akkor azt jelenti, hogy már más fiúkkal van, vagy így vagy úgy, téged meg talonba tesz, hogyha nem jönne össze a másik sráccal a dolog.

2, Barátnőként viselkedik a barát zónában.

Azt veszed észre, hogy az egyik lány barátod, úgy viselkedik, mint a barátnőd és a barátod egyben?

Azok a lányok, akik barátnőként is, meg barátként is viselkednek, nagy valószínűséggel csak kihasználja az érzéseidet. Nem tudjuk a pontos okát, de vélhetően ők jobban érzik ettől magukat.

3, A barátai nem tudják, hogy ki vagy.

Amikor egy lány csak ki akar használni, biztos lehetsz benne, hogy a barátainak fogalma nem lesz róla, hogy ki vagy, mert nem mutat be, de nem is mesél rólad. Ha véletlenül összetalálkoztok valahol, ne lepődj meg, ha a barátnője nem ismer majd fel.

4, Nem a párjaként mutat be.

Ha jó párszor úgy mutatott be, mint egy egyszerű barátot akkor baj van. Ha egy lány tisztában van vele, hogy téged akar, akkor büszkén felvállal, és mutogat a barátainak, nem pedig sunnyog, hogy milyen kapcsolat is van köztetek.

5, Nincs meggyőződve a kapcsolati állapototokról.

Ha egy lány nem tudja, hova rakjon az életében, csak halogatja a dolgokat, akkor lehet, hogy ne biztos az irántad érzett érzéseiben, vagy rosszabb esetben van fiúja, csak még nem szakított vele.

Ha valóban szeret, akkor nincs miért, kételkednie bennetek, csak akkor, ha a szíve még mindig egy másik fiúé. Ebben a helyzetben te vagy vesztő pozícióban.

6, A komplikált szerelmi életéről beszél.

Elképzelhető, hogy nem jó a kapcsolata a jelenlegi párjával, és csak azt szeretné, ha tartanád benne a lelket, hogy minden rendbe jön.

7, Akkor csókol meg, amikor ő akar.

Elviszed randevúzni, abban bízva, hogy valami kialakul köztetek, meg persze, hogy megcsókold.

De, ha olyan leányzót szeretsz, aki kihasznál, akkor ezek a dolgok nem számítanak és teljesen jelentéktelenek lesznek. Folyamatosan játszik veled, sőt, csak akkor csókol meg, ha kedve tartja.

8, Irányítja a kapcsolatot.

Felhív, ha szüksége van a tanácsaidra, vagy amikor kedve szottyan? Amikor tudja, hogy megfogott téged, játszadozni kezd veled és az érzéseiddel. Ne menj bele a játékba, különben megsemmisülsz.

9, Hallgasd meg, de a te dolgaid nem érdekli.

Ő rendszeresen arról mesél, milyen szörnyű a kapcsolata, és, hogy épp min vesztek össze a pasijával, folyamatosan panaszkodik, de amikor te szeretnél valamit elmondani, az maximálisan hidegen hagyja.

10, Nem te vagy az egyedüli.

A lánynak van valakije, de minden beszélgetéssel közelebb kerültök egymáshoz. Szeret veled lenni, és alig várja, hogy újra találkozzatok.

De valamilyen oknál fogva, nem hajlandó szakítani a barátjával. Állandóan sír, hogy nem boldog, ám a kisujját sem mozdítja meg.

Most Popular

Recent Comments