HomeInterestingMegtudta, hogy a férje a testvére, de a legrosszabb csak ezután jött...

Megtudta, hogy a férje a testvére, de a legrosszabb csak ezután jött…

Számtalan üzenetet kapunk nap mint nap tőletek, amelyekben különféle történeteket meséltek el nekünk. Nagyon hálásak vagyunk a különféle szép élményeitekért. Sajnos van köztük pár olyan, amelyektől a mi állunk is leesik. Az egyik olvasónk küldött levelet nemrég, akinek fogalma sincs arról, hogy miként kezelje a történteket…

Szereti, de tudja, hogy nem lehetnek együtt…

Olvasónk 8 éve ismeri kedvesét. 5 éve összeházasodtak, és úgy tűnt, hogy minden a lehető legjobb irányban halad. Sajnos egy ideje fenekestül felfordult az élete…

„5 éve vagyok házas, de a párommal 8 éve ismerjük egymást. A férjem egy sportház vezetőjeként dolgozik és nagyon boldog vagyok vele… nemrég azonban rettenetes dologgal szembesültünk…”

A határtól nem messze élünk. A férjem édesanyja itt nőtt fel egy közeli faluban, de Bulgáriába került. Még az esküvőnkre sem tudott visszajönni. Nemrég volt egy családi összejövetel, amin ő is …és édesapám is részt vettek. Apám egyből felismerte a nőt…pontosan tudta, hogy régen együtt jártak. A családi összejövetel napján tudtam meg, hogy terhes vagyok… Szörnyű volt az egész szituáció. Azóta túl vagyunk egy DNS vizsgálaton is és kiderült, hogy ő a férjem apja. A babát azóta is titkolom mindenki előtt.

Többször is szóba került azóta a válás, az abortusz, de még az öngyilkosság is. Le vagyok döbbenve. Nem tudom, mit tegyek vagy gondoljak. Szeretem a férjemet, de most már semmi sem lehet úgy, mint régen. Semmi sem tesz boldoggá. Anyám sürget, hogy váljak el, mert nagyon vallásos ember, és jelenleg nem ismeri el a házasságomat sem.

Mit tegyek?

Rettenetes szituáció. Szerintetek mit kellene tennie? Minden tanács számít!!!!!

Most Popular

Recent Comments