HomeCelebrityLehet, hogy szakít Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea? Egyes jelek erre utalnak

Lehet, hogy szakít Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea? Egyes jelek erre utalnak

Állítólag óriási szerelem van Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc között. Alapvetően ritkán mutatkoznak egymás oldalán, de a lesifotósokat nem lehet kikerülni. A múlt héten a parlamentben is együtt jelentek meg.

A milliárdos odavan a feleségéért, ám a sztárvilág jósnője, Müller Rózsa szerint Andrea nehezen tudja kimutatni az érzéseit. Ebből komoly problémák lehetnek később….

Rózsa a Sorry! magazinnak mesélt arról, hogy mi várható a sztárpár jövőjére nézve…

„Andrea az elövetkezendő időszakban azért dolgozik majd, hogy minél sikeresebb és befolyásosabb üzletasszonnyá váljon. Ám ez az állapot csak két-három évig lesz fenntartható. Lőrinc ugyanis idővel elhanyagolva érzi majd magát – tolmácsolja a kártyák üzenetét a jósnő. – Megelégeli, hogy a feleségének a munka miatt semmi ideje sincs rá, ezért kiadja az úját. Lőrinc is sokat dolgozik, éppen ezért arra vágyik, hogy a sok munka után gondoskodó és odaadó feleség várja őt odahaza, akivel kellemesen eltöltheti az estét. Nagyon szereti Andreát, rendkívül romantikus típus, és kimutatja az érzéseit, a neje viszont a korábbi rossz tapasztalatai, csalódása miatt sokkal ridegebb. A sok munka mellett nem is lesz ideje odafigyelni erre, és ez is közrejátszik majd abban, hogy végleg elhidegülnek egymástól…”

Szerintetek ez igaz?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments