HomePeopleEz a 18 ember hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt 5 évben.

Ez a 18 ember hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt 5 évben.

Gyakran előfordul a mai világban, hogy az emberek nincsenek megelégedve magukkal, mert túl molettnek, túl soványnak, magasnak, alacsonynak, túl sötét vagy túl világos hajúnak tartják magukat. Ahhoz, hogy valaki tudjon változtatni a megjelenésén, nem kell mást csak egy kis elszántság és határozottság. Ha nem tetszik, hogy csont és bőr vagy, vagy épp pufók akkor táplálkozz megfelelően és edz rendesen. Minden csak akarás kérdése. A mai cikkünkben olyan embereket hoztunk el nektek, akik bizony büszkék lehetnek magukra az eredményeik miatt, ugyanis többen is mentális problémákkal küzdöttek, de végre sikerült azokat leküzdeniük így most már olyanok lehetnek, amilyenek mindig is akartak lenni.

Ennyit számít, ha megfelelően étkezik valaki és rendszeresen mozog.

Csak meg kellett szabadulnia a függőségeitől és máris elindult a javulás útján.

„A hajam rendszeresen volt szőkítve és vasalva, emiatt nem volt hajlandó megnőni. Amióta visszaváltottam az eredeti hajszínemre és nem vasalom, azóta elkezdett nőni.”

„Világ életembe nagyon sovány voltam és ezen változtatni akartam. Ma már 85 kiló vagyok a rendszeres edzéseknek és a megfelelő étrendnek köszönhetően.”

„Végre összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy meg tudjam csináltatni a fogaim. Ez rengeteg önbizalommal látott el.”

„Az egészségem megőrzése miatt szakítottam a gyors és egészségtelen ételekkel. Ma már rengeteg zöldséget és fehérjét eszem, sőt az edzőterem gyakori látogatója is vagyok.”

„Nagyon nagyon sok időt vett igénybe, de végre meggyógyult az arcom és nem kell miatta szégyenkeznem.”

„Évek óta növesztettem a hajam, hogy egy idő után felajánlhassam jótékony célra. Örülök, hogy ennyivel segíthettem azokat, akiknek nem lehet hajuk.”

„Letettem a sütikről és a gyorséttermi kajákról, és most már emelt fővel járhatok a városban anélkül, hogy szégyellnem kellene, hogy nézek ki.”

„Ma végre elmentem a fodrászhoz és levágattam a hajam. Azt hiszem ez életem legjobb döntései közé tartozik.”

„A koromnál sokkal idősebbnek néztem ki, de végre egy kedves barátom segítségével teljesen kicserélődtem.”

Ennyit változik az ember 10 év alatt. Döbbenetes igaz, mintha nem is ugyanaz az ember lenne?!

„Sokszori unszolásra elmentem levágatni a hajam és a szakállam. Azt hiszem jó döntést hoztam.”

„Bizony ez én vagyok egy évvel ezelőtt. Végre szakítottam a démonjaimmal és teljes értékű életet élhetek.”

„A betegségem miatt kihullottak a fogaim, de végre megcsináltattam őket és most minden jól és szépen alakul az életemben.”

„Kíváncsi voltam, hogy nézek ki hosszú hajjal, ezért elkezdtem növeszteni. Nem is sejtettem, hogy így meg fog tetszeni.”

„Szerencsére le tudtam küzdeni az anorexiámat és elkezdtem edzeni na meg rendesen enni és az eredmény lenyűgöző lett.”

„A legnagyobb harc a saját démonjaim ellen volt, de szerencsére a megfelelő segítséggel 18 hónap múlva úgy nézek ki, mintha kicseréltek volna.”

Nem semmi átalakulások igaz?

Most Popular

Recent Comments