HomePeopleEgy lány nagypapája 30 évvel ezelőtt írt dalát adja elő, akinek reakciója...

Egy lány nagypapája 30 évvel ezelőtt írt dalát adja elő, akinek reakciója mindenki szemébe könnyeket csal

A gyermekkorunkban hallott dalok nagyon szép emlékeket idéznek fel bennünk, főleg akkor, ha szüleink vagy nagyszüleink énekelték nekünk. Cikkünk főszereplője Mike Brook nagyon szép dalt írt gyermekeinek, amit nagyon gyakran énekelt nekik. Ám egy nap, pontosabban karácsony napján teljesen ledöbbent, mert unokája azt a dalt énekelte el neki, amit ő maga írt. Az előadásról videofelvétel készült, ahol a nagypapa reakciója minden ember szemébe könnyeket csal.

A jelenleg 69 éves Mike 21 éves korában szeretett volna csatlakozni a katonasághoz, ám egy régi focisérülés és az egyik fülének halláskárosodása miatt alkalmatlannak nyilvánították. Dalának megírását ez a megvalósítatlan álom inspirálta.

Miután unokája Karli Willett megtalálta a dalszöveget azonnal feldolgozta és karácsonykor elő is adta nagyapjának. A család többi tagja felvette a nagypapa reakcióját, amit feltöltöttek az internetre és azóta már nagyon sokan megtekintették.

Amikor a nagypapa meghallja és felismeri a dalt, könnyek formájában törtek ki belőle az érzelmek. A videót mi is elhoztuk, amit itt meg is tekinthettek:

 

Mit gondolsz a nagypapa visszacsatolásáról? Szerinted is megható?

Most Popular

Recent Comments