HomeInterestingKutya iglukat helyeztek ki a megmentésre váró 165 németjuhásznak, akik szörnyű körülmények...

Kutya iglukat helyeztek ki a megmentésre váró 165 németjuhásznak, akik szörnyű körülmények között éltek

Január harmadikán az Atlanta Humane Society nevű egyesület döbbenetes dolgot talált az Egyesült Államokbeli Georgia-ban. Az egyik helyi telepen 165 németjuhászt tartottak szörnyű körülmények között. Mindegyik kutya piszkos és büdös volt, sőt többen is orvosi ellátásra szorultak.

Szerencsére sikerült kideríteni, hogy ki az ingatlan tulajdonosa és egyből le is tartóztatták. Jessica Rock az Atlanta Humane Society érdekképviseleti és jogérvényesítési igazgatója azt mondta: „A telepen talált kutyák nagyon rossz körülmények között élnek egymás hegyén hátán, akik azonnali segítségre szorulnak. A társaság együttműködik a Candler megye-i rendőrséggel és mindent megtesznek annak érdekében, hogy kimentsék a kutyákat.”

Január negyedikén egy nyilvános bejegyzést tettek közzé Facebookon, ahol megmutatták, hogy élnek az ebek. Átmenetileg kutya iglukat telepítettek a helyszínre, hogy ne a szabadban aludjanak. Az egyesület az elkövetkezendő néhány napban állatorvosokkal együtt ment ki a helyszínre, ahol egyből megkezdték a kutyák ellátását. További segítséget kértek a megmentett kutyák gondozásában addig, míg nem találnak nekik végleges otthont.

Az Atlanta Humane Society-nek adományokra van szüksége, hogy élelmet tudjanak nekik biztosítani. Eddig több, mint 7,5 millió forintnak megfelelő összeget tudtak összegyűjteni és ez az összeg szerencsére napról-napra nő.

A 165 kutyát később sikerült átköltöztetni a Midtown Atlanta és Alpharetta településeken lévő menhelyekre.

Az egyesület tagjai mindent meg szeretnének tenni annak érdekében, hogy ezek a szegény állatok végleges otthonra leljenek, ahol szerető család veszi őket körül.

Reméljük, hogy soha többet nem kell újra átélniük ezeket. Az élet adott nekik még egy lehetőséget a boldog és békés életre.

Ti mit gondoltok az esetről?

Most Popular

Recent Comments