HomePeopleEgy lány, akinek hónapjai vannak hátra, de párja mégis megkérte a kezét

Egy lány, akinek hónapjai vannak hátra, de párja mégis megkérte a kezét

Rengeteg adományt gyűjtöttek össze annak a nőnek, aki minden erejével azon van, hogy legyőzze a rákot.

Amelia Page, egy harminc esztendős fiatal nő, aki hat éven keresztül Dubajban dolgozott egy olyan iskolában, ahol sajátos nevelési igényű gyerekek tanulnak. Egy nap hasi fájdalomra panaszkodott, ezért elment egy orvoshoz, aki megállapította, hogy petefészek rákja van, ami a gyomrából alakult ki. Sajnálatos módon Ameliaval azt a hírt közölték, hogy csak pár hónapja van vissza, mert nem tudják már megmenteni, olyannyira előrehaladott stádiumban van.

Ám a lány és kedvese, Luke Skinnader kedve egy csöppet sem lankadt. A férfi eldöntötte, hogy feleségül szeretné vennie Amelia-t mindegy mennyi ideje van hátra. Luke azt mondta szerelméről, hogy ő a legbátrabb és leginspirálóbb ember, akivel életében találkozott.
Luke nagyon romantikus keretek között kérte meg a lány kezét, ugyanis elmentek egy walesi tengerpartra, ahol a fiú hirtelen letérdelt elé, és feltette azt az ominózus kérdést.

„Hihetetlenül boldog voltam, el sem tudom mondani mennyire meglepődtem, magamba sírtam az örömtől, bár ez a kezelések miatt az arcomon nehezen látszódott. De a legtökéletesebb lánykérés volt!” – nyilatkozta a lány, aki egyből igennel válaszolt párjának.
Luke a lánykérés előtt egy nagyon egyedi Converse márkájú tornacipőt adott a lánynak, ami sárga színű volt és ananász díszítette. (Ez Amelia kedvenc színe és gyümölcse) A lábbeli oldalán pedig az a felirat volt olvasható, hogy „Te vagy számomra a csillagos ég”

A pár egyébként Dubajban ismerkedett össze, mikor Amelia még az iskolában tanított. Miután összejöttek és Amelianál diagnosztizálták a betegséget, visszaköltöztek Wales-be, hogy családjával is együtt tölthessen némi időt. A két fiatal egyébként mihamarabb szeretné megtartani az esküvőt Las Vegasban.

Amelia elmesélte, hogy már régebben is beszéltek esküvőről, de a betegsége óta ezt a folyamatot nagyon fel kellett gyorsítani. Luke persze nem esett kétségbe, mert mindent nagyon szépen megtervezett, ami nagy segítség volt nekem is.

„Én vagyok a legboldogabb nő a földön. Minden második percben a kezemen lévő eljegyzési gyűrűt figyelem. Persze fura, hogy jegyesek vagyunk és a vőlegényemként mutatom be őt az embereknek, de ő egy igazi álompasi, akiről minden lány álmodik. Rengeteget segít, mindig támogat, bíztat, ami nagyon jól esik. A betegségem pedig ezt a gyönyörű álmot megpróbálja elrontani, viszont küzdök ellene minden erőmmel és nem hagyom, hogy legyőzzön! – mondta Amelia.

A lány rendszeresen jár kemoterápiás kezelésre, viszont minden lehetőséget számba akar venni, ami segíthet neki a gyógyulásban. Sokan adományoztak neki pénzt, amiből reméli, hogy olyan kezeléseket is biztosíthat magának, amire az állami kórházakban nincs lehetőség. Jelenleg 17 millió forintnak megfelelő összeg van a számláján, és ez mind az adományokból.

„Tudom, hogy képes vagyok legyőzni ezt a szörnyű betegséget és azon leszek, hogy ez meg is valósuljon. A családom, a kedvesem és a barátaim is támogatnak mindenben. Az orvosok is azt mondták, hogy a pozitív hozzáállás segít a legtöbbet.” – zárta le az újdonsült menyasszony.

Reméljük Amelie, hamarosan meggyógyul és hosszú boldog élete lesz kedvese mellett.

Most Popular

Recent Comments