HomeKapcsolat12 biztos jele annak, hogy a párod fülig szerelmes beléd

12 biztos jele annak, hogy a párod fülig szerelmes beléd

Szerelmesnek lenni a világ legjobb, legperzselőbb érzése, de aki volt már hosszabb kapcsolatban, netán élt már házasságban, az tisztában van vele, hogy az idő elteltével eltűnnek a pillangók a gyomorból és képesek leszünk más dologra is koncertrálni egy nap folyamán, mint a partnerünk hiányára.

Az évek elteltével sokakban felmerül a kérdés, vajon még mindig szeret a másik?
Vajon még mindig én vagyok neki a világ közepe, pont úgy, mint annak idején?

Ezekre az önmagunknak feltett kérdésekre ad most választ cikkünk, ami bemutatja azokat a jeleket, amik garantálják, hogy partnered még mindig tiszta szívéből csak téged szeret!

1. Megosztja veled az ennivalóját/italát/pulcsiját.

Emlékszel Joey-re a Jóbarátok-ból, a 90-es évek sikersorozatának szereplője, soha nem osztotta meg az ételét senkivel. Még akkor sem, ha ez a személy egy hölgy volt, akit tényleg kedvelt.

Nyilvánvalóan sokan vannak, akik gyűlölik, amikor partnerük beleeszik az ételükbe vagy beleiszik az italukba, netán felkapja az ő pulcsijukat…stb. Aki igazán szereti a másikat, szemet huny efelett, hiszen sosem fosztaná meg kedvesét attól, ami pillanatnyilag örömet okoz számára.

2. Szöveges üzenet helyett hangüzeneteket hagynak.

Az online kommunikáció megkönnyíti a kapcsolattartást. Ez jó alternatíva azok számára, akik nem tudnak sokat együtt lenni.

Üzenetváltás során a képernyőn megjelenő szavak olykor azonban kevesek ahhoz, hogy pontosan értse a másik, hogy mire is gondolsz, hiszen a hangod melegségét, és a hangsúlyt, ahogy a szavakat kiejted nem érzékelheti. A hangüzenetek sokkal meghittebbé teszik az üzenethagyást.

3. Felügyelet nélkül hagyják telefonjukat.

Egy szónak is száz a vége, aki mindig lefordított kijelzővel tartja telefonját, esetleg gyakran lenémíja azt, vagy többszörös jelszóvédelemmel biztosítja készülékét, annak tuti valami titkolni valója van.
Akinek nincs takargatnivalója, az nem figyel állandóan ezekre a dolgokra és nem veri le a víz, ha a telefonját a kezedbe látja.

4. Új, néha őrült dolgokra vállalkozik veled, közösen

Egy közös hobbi, vagy egy extrém dolog kipróbálása sokkal jobban összekovácsolja a párokat.
Aki érdeklődést mutat kedvteléseid iránt és nem rest őket kipróbálni, valamint veled tart a legőrültebb kihívásokban, mert úgy érzi, hogy szeretné veled együtt átélni a pillanatot, legyen az bármilyen veszélyes is, az garantáltan oda van érted.

5. Kedves üzeneteket, meglepetés ajándékokat hagy neked.

Nem a Valentin napi, születés- és névnapi vagy az évfordulóra szánt ajándékokra gondolunk itt.
Hanem azokra a hétköznapi kis apróságokra, cetlikre, csokikra, amiket azért hagy hátra, hogy szebb napot szerezzen neked!

Egy „Vigyázz magadra!” vagy „Szeretlek!” cetli, netán egy szelet csoki valljuk be, mindenkit jobb kedvre derít.
Aki pedig ilyenekre gondol, annak valószínűleg gyakran az eszében jársz! 😉

6. Megváltoztatják szokásaikat.

Tudjuk, hogy senkinek nem kell teljes mértékben megváltoztatnia személyiségét, hogy jól működő kapcsolata legyen.

De nem árt néha olyan dolgokat is megtenni/bevállalni amiket előtte sosem tettünk volna…Hogy mire gondolok?

Ha nő és utálja a sportközvetítéseket, de a párja kedvéért végignézi a BL összes meccsét; ha férfi és sikítófrászt kap a cipővásárlástól, de elkíséri kedvesét és készségesen hordja neki az újabb és újabb modelleket próbálásra…no az ilyen tettekkel bizonyítja valaki azt, hogy igenis képes feladni egy kicsit a szokásaiból azért, hogy a másiknak örömet okozzon!

8. A megbeszélést választják a csend helyett

Ha van egy helyzet vagy probléma, amiről beszélni kell, akkor egyértelműen a megbeszélés a kulcs. Az a személy, akit igazán érdekel a kapcsolata és a két fél közti harmónia, mindig a tisztázásra törekszik, ahelyett, hogy elodázná a vitát.

9. Büszke arra, hogy a párja vagy

Azoknak, akik rejtegetik a kedvesüket, nem mutatják be őket szüleiknek, barátaiknak és társaságban elhúzódnak a másiktól, biztosan nem erősek az érzelmei.

Aki szereti a párját a kapcsolat elejétől felvállalja a másikat.

10. Nem fordul el tőled, bármekkora bajban is vagy

Az élet nem csak a napsütés és a szivárvány, vannak elég csúnya pillanatok is.
Egy váratlan betegség, a munkahely elvesztése, egy családtag halála óriási törést okoz bárki életében.
Ha partnered ilyenkor teherként kezel, netán negatívan bírál, akkor menekülj!
Aki csak akkor szeret, mikor minden problémamentes, azért nem érdemes az idődet pazarolni.

Ha melletted marad és próbál erejéhez mérten mindenben segíteni, megért és támogat, akkor biztosan szeret téged.

11. Meghallgatja a véleményedet/tanácsaidat.

A nők olyan erős férfit keresnek, aki bátor döntéseket hoz, a férfiak olyan nőt akarnak, aki tudatos, határozott és nem vár folyton segítséget. Másrészt mindannyian olyan partnert akarunk, aki készen áll arra, hogy meghallgasson minket, és ne szégyellje megfogadni a tanácsot, amit adunk.
Tehát, ha találsz egy különleges embert, aki értékeli a véleményedet és akarja hallani, amit mondani készülsz, ragaszkodj hozzá és ne engedd el.

12. Csikiz, harapdál, bököd

Tudományosan bebizonyosodott, hogy nemcsak a gyengéd érintések, hanem a csipkelődés, böködés, bármilyen a másik testéhez kötődő érintés is a vonzódás jele.
Tehát, ha párod vicces kedvében ily módon incselkedik veled, az is azt bizonyítja, hogy bizony nagyon szeret téged.

Ha ezen dolgokat tapasztalod a kapcsolatodban akkor nincs mitől félned, partnered minden bizonnyal fülig szerelmes beléd!

Most Popular

Recent Comments