HomePeopleEgy 30 éves nő elment piálni, de a 4 éves gyermekét egyedül...

Egy 30 éves nő elment piálni, de a 4 éves gyermekét egyedül hagyta otthon. Kishíján tragédia lett a vége

Az utóbbi időben egyre több szülő vallja azt, hogyha visszaforgathatná az idő kerekét akkor nem vállalna gyereket. Ennek valószínű az az oka, hogy túl nagy elvárásokat támasztanak a gyerekkel, vagy épp saját magukkal szemben, illetve előfordulhat, hogy túl korán vállalták be és sem mentálisan, sem anyagilag nem voltak rá felkészülve. A legtöbb szülő csak a pici születése után jön rá arra, milyen kötöttségekkel élni, milyen mikor nem tehetik azt, amihez kedvük szottyan, mert ott van a másik szobában egy ártatlan kis lélek, akinek nagy szüksége van az anyjára/apjára.

A minap például megírtuk, hogy egy 18 éves fiatal édesanya egy teljes hétre egyedül hagyta a gyermekét, mert elment megünnepelni a születésnapját. A 20 hónapos kislány ez idő alatt éhen halt, mert senki nem gondozta őt. A mai cikkünkben egy 30 éves nőt ítéltek el kiskorú veszélyeztetés miatt.

Natalie Bell magára hagyta négyéves kislányát, miközben ő 9 órán keresztül ivott az egyik haverjával. A nő és barátja olyannyira kiütötték magukat, hogy elfelejtették elzárni a csapot a konyhában. A víz elkezdett az alsó szomszéd plafonjáról csöpögni, ezért ő értesítette a illetékes szerveket. Amikor a rendőrök és a tűzoltók is megérkeztek a helyszínre kezdetben attól tartottak, hogy mindketten elhunytak. Miután sikerült az eszméletlen Bellt felébreszteni, agresszívvá vált. Nekiment a rendőröknek, akik ezek után letartóztatták őt.

Az eset bíróság elé került, ahol Natalie beismerte, hogy elhanyagolta a gyerekét. Maurice Greene bírónő a következőket mondta Natalienak.

„Úgy tűnik, amikor bizonyos emberek társaságában vagy elszalad veled a ló. Jelen esetben is ez történt. A gyereked 9 órán át magára hagytad. Bármi történhetett volna vele, ha sikerül valahogy kijutnia a be nem zárt ajtón. A te felelősséged, hogy mi történik vele, és elbuktál!”

Ezek után 18 hónapnyi közmunkára és 9 hónapos elvonóra ítélte őt. Az eset tavaly január 29-én történt. Múlt hónapban viszont megint butaságot követett el. Újra elkezdett inni és bántalmazta mind a saját édesanyját, mind a nővérét. Bell anyja, Lynn most megszólalt a bántalmazással kapcsolatban.

„Néhány hete megtámadott és mindez a szeszes ital miatt volt. Én nem bántottam őt, próbáltam vele beszélni… sikertelenül. Nem is nagyon jár haza, csak olykor-olykor megjelenik összegyűjt pár cuccot és elmegy valamelyik barátjához.”

A gyermek kilétét jogi okok miatt nem lehet nyilvánosságra hozni.

Szörnyű, hogy egyes emberek életét mennyire tönkre tudja tenni az ital és más készítmény. Vajon tanul az esetből és rálép a helyes útra? Ti mit gondoltok?

Most Popular

Recent Comments