HomeCelebritySzívszorító üzenettel búcsúzott családja, az öngyilkos netes sztártól

Szívszorító üzenettel búcsúzott családja, az öngyilkos netes sztártól

Manapság nagy divat lett az úgy nevezett influenszerkedés. Igazából a legtöbben irigykednek rájuk. A közösségi oldalaik legalábbis irigylésre méltó életet mutatnak. Rengeteg utazás, strandolás, menő cuccok. Ki ne akarna ilyen életet? De sokszor, vagy még annál is többször mondtuk már, hogy nem kell elhinni mindent, amit az interneten látunk. Hiába tűnik úgy, hogy mindenki önfeledt és boldog, a valóság sokszor pont az ellenkezője.

Lee Macmillan is egy influenszer volt. Tartalomgyáros, akinek sok-sok követője volt instagramon és youtubeon is. Egy általa kialakított furgonnal járta a világot még a járvány előtt barátjával Max-szel és kutyájukkal.

Lee Macmillan március 27-én öngyilkos lett. Instagram oldalán tették közzé a halálhírét és azt, hogy a mesésnek tűnő, boldog életet tükröző képei ellenére depresszióval küzdött.

„Csodálatos életet élt, és bátran küzdött a depresszióval. A szívünk is összeszorul, hogy tudassuk veletek, hogy Lee pénteken az életét vette. Ő volt a legcsillogóbb fény, a természet mágneses ereje, melyet oly sokan szerettek.”

Egy dolgot tehetünk most Lee érdekében, mégpedig azt, hogy ezt az üzenetet továbbadjuk másoknak. A mentális egészség ugyanolyan valóságos dolog, mint a fizikai. Ez a fajta betegség is lesújthat bárkire, még akkor is, ha nem gondolnánk… Az rendben van, hogy valaki „nincs rendben”… a legfontosabb, hogy segítséget kell kérni, ami egyáltalán nem szégyen.”

„Lee a mentális egészség szószólója volt. Őszintén is nyíltan beszélt a saját küzdelmeiről. Kapott segítséget szakemberektől, családtól, barátoktól. Mindenki támogatta. Nem volt egyedül a harcban. Látjátok…mégis engedett ennek a szörnyű betegségnek. Ez a dolog sokkal árnyaltabb, mint amit mi elsőre megértünk belőle.”

„Az élet összetettebb, mint egy instagram bejegyzés. A dolgok bonyolultak. Nem szabad annak hinni, amit a neten látunk. Ki kell mennünk a világba és saját magunk átélni a dolgokat. Állj készen arra, hogy segíts vagy, hogy segítséget kérj. Felejtsd el azt, hogy ez ciki…”

„Öleld szorosan a szeretteidet és állj mellettük mindig. Mondd, hogy szereted őket. Az élet egy pillanat alatt a feje tetejére fordulhat… „

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor hívd a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Most Popular

Recent Comments