HomePeopleEgy 22 hónapos kislány, 4 napot töltött egyedül az erdőben. Megígérte, hogy...

Egy 22 hónapos kislány, 4 napot töltött egyedül az erdőben. Megígérte, hogy soha többet nem szökik el anyukájától.

Szinte csodával határos ez a történet. Egy 22 hónapos orosz kislánynak, Lyuda Kuzinának sikerült életben maradnia egy erdőben, teljesen egyedül. 4 napot töltött ott a kislány, étel és ital nélkül. A nyomozók szerint biztosan ivott a patakból. A testét nagyon megviselte ez a pár nap, rovarcsípések borították mindenhol. Csodával határos, hogy a medvék és farkasok nem találtak rá, nagyon gyakran fordulnak elő ezen a területen.

A kislány 4 éves testvérével játszott az udvarukon, édesanyja a szomszéddal beszélgetett, azt nyilatkozta a hölgy, hogy „Csak egy pillanatra nem figyeltem oda rá…” Ennyi pont elég is volt, hogy majdnem tragédia történjen. A 4 éves testvér mesélte el, hogy Lyuda elsétált az erdőbe. Innentől kezdődött a rémálom az édesanyának, és az egész családnak.

Több száz ember összefogott, és a kislány keresésére indultak. Kutatók, nyomozók és civilek egyaránt. Az első nap eltelte után még nagyobb volt a pánik, éjszakánként nagyon lehűl a levegő, tudták, hogy a kislány nagyon nehezen élné túl.

A későbbiekben már a legrosszabbra gondoltak, mindenki csak találgatott. Talán elrabolták vagy elütötte egy autó. Az időjárás sem kedvezett, erős záporok voltak, és hideg éjszakák.

Az édesanyának megszakadt a szíve, magát hibáztatta a történtekért. Bármit megadott volna, hogy újra lássa kislányát.

A negyedik napon a kutatócsoport egy része épp megállt pihenni. Ekkor lettek figyelmesek valami halk nyekergésre, és zajra. Azonnal keresni kezdték a lányt, és meg is találták. Egy kidőlt fa elkorhadt része alá bújt be, a kicsi első gondolata az volt, hogy ő hercegnő, mindenkinek ezt mondogatta. Azonnal kórházba szállították, édesanyja is ment vele. Végig kapaszkodott a mentősökbe, nagyon félt. A kislány nagyon legyengült, növények és bogarak is szétcsípték a testét, több horzsolás is volt rajta. De az állapota stabil. Édesanyja elmondta: „Érdemes volt imádkozni, az angyalok megvédték a kislányt!” Amikor a kutatócsoport tagjai és az ismerősök megtudták, hogy a kislányt élve megtalálták, sokan elsírták magukat, annyira boldogok voltak.

Édesanyja elmesélte, hogy amikor hazatértek, a kislány csak nagyon határozottan ennyit mondott: „Soha többé nem fogok megszökni anyu elől!”
Reméljük sokáig emlékezni fog erre az ígéretére!

Most Popular

Recent Comments