HomeDivatMindenki azt mondta erre a nőre, hogy túl csúnya, most a NY...

Mindenki azt mondta erre a nőre, hogy túl csúnya, most a NY Fashion Week-en szerepel modellként

Rengeteg nő veszti el az önbizalmát, amikor idegen emberek a képernyő mögül kritizálják. Épp ebben a cipőben jár Melissa Blake újságírónő is, aki sok neves újságírói oldalon szerepelt már. Saját blogot vezet, „So About What I Said” néven.

Melissa nem felel meg a most tökéletesnek gondolt szépségideálnak. Sosem gondolta magáról, hogy topmodell lesz belőle. Egyszerűen nem olyan, mint amit a társadalom „elvár”. Ennek egyszerű oka, hogy ő Freeman-Sheldon szindrómával született. Ez egy genetikai izületi és csont betegség.

Ennek ellenére Melissa igen aktív a közösségi felületeken, bátor és nem fél elmondani véleményét. Gondolhatod, hogy az internet bunkói, gyakran megtalálják…

Ismered az úgynevezett blobfisht? Ez egy borzasztó ronda hal, nincsenek izmai amik összetartanák. Gondolhatod, hogy néz ki… Ezt a becenevet aggadták rá Melissara, nap mint nap ezzel bántották. Mindenki arra buzdította, hogy ne tegyen ki képeket, bújjon el, tegyen úgy mintha nem is létezne. Rengeteg rosszindulatú és gonosz kommentet kapott. Pontosan ezért döntött úgy, hogy az ellenkezőjét fogja csinálni, mint amit elvárnak tőle. Egyszerűen lepereg róla a rosszindulatú kritika. Mindenki számára példa a hölgy, hogy ne másoknak próbáljunk megfelelni, csak érezzük jól magunkat a bőrünkben, és fogadjuk el magunkat.

Minden nap bejelentkezik a ma már 230 ezer fős instagram közösségéhez, jobbnál-jobb fotókat posztol. Sugárzik belőlük a boldogság, vidámság és a magabiztosság. Ha valaki, akkor ő aztán tudja motiválni az embert.
Rengeteg pozitív visszajelzést kap, sok fogyatékkal élő ember számára ad energiát.

Mindy Scheier vezérigazgató nagy rajongója Melissának. Felkérte Melissát, hogy legyen a NYFW – New-York-i divathét résztvevője. Több mint 25 márka arca volt, például a Tommy Hilfiger és a Target.
Melissa betöltötte a 40. életévét, részt vett a Runway for the Dreams divatbemutatón 2020-ban, így mára igazi divat példaképpé vált.

Most Popular

Recent Comments