HomeInterestingAz apa szerint a gyerek az ördögtől született. Megparancsolta a feleségének, hogy...

Az apa szerint a gyerek az ördögtől született. Megparancsolta a feleségének, hogy végezzen vele.

A családnak nem tetszett az „ördögtől született gyermek”. Minden rokon elfordult az anyától és a fiától, mert nem tudták elfogadni a gyermek veleszületett rendellenességét. A nő férje arra utasította a feleségét, hogy öltje meg a picit, mert az nem olyan lett, amilyet szeretett volna.

Nem minden baba születik olyannak, amilyet szeretnénk. Előfordul, hogy a gyermek egy kicsit más lesz és a szülők nem tudnak ezzel azonosulni és képtelenek lesznek elfogadni. A helyzet még bonyolultabbá válik, ha az egyik szülő ragaszkodik a gyerekhez a másik pedig szabadulna tőle. A ruandai kis településen pont egy ilyen szituációba keveredett egy házaspár.

Az egész család elköltözött a nőtől mert a fia megjelenése eltér a megszokottól. A baba súlyosan deformált fejjel született. Koponyája természetellenes alakú, leginkább egy tökre hasonlít. A deformáció oka vélhetőleg genetikai hiba.

A férj szörnyű ultimátumot adott a feleségének. Kijelentette, hogy ha nem végez a picivel, akkor onnantól fogva nem támogatja őt. A falu lakói szerint a gyermek egy idegenre hasonlít. A civilizációtól elszigetelt közösség nem hajlandó elfogadni a gyermek külsőjét és folyamatosan gúnyolják. Ujjal mutogatnak rá és az anyára. A nő azonban nem hajlandó elengedni a gyermekét. Sokan nem veszik észre, hogy a fiú súlyos betegséggel született, ami közvetlenül veszélyezteti az életét. Az anya nem adja fel harc nélkül. Ha van mód segíteni a fiún, akkor ő mindent meg fog tenni ennek érdekében.

Az apa szerint a gyermeket az ördög nemzette. Utasította a feleségét, hogy végezzen vele, azonban a nő ehelyett pénzt gyűjt a fia kezeléseire. A gyermek egyértelműen szenved, melyet az anya már nem képes tovább nézni. A pénz segítségével a nő egy másik országba vihetné a fiát, ahol megfelelő terápián vehetne részt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments