HomeInteresting"A húgom hozzáment az ex-férjemhez. A szüleim szerint ez teljesen normális."

„A húgom hozzáment az ex-férjemhez. A szüleim szerint ez teljesen normális.”

A járvány nagyon sok mindent megváltoztatott. A családoknak több idejük volt együtt lenni. Ennek alapvetően jól kellett volna elsülnie, de sajnos nagyon sok esetben nem így lett. A pénzkiesés feszültségeket szült, illetve a párok el voltak szokva attól, hogy reggeltől estig egymást nézegessék. Nagyon sok házasság ment tönkre. Vannak ezen belül eléggé cifra sztorik is.

Sarah egy TikTok videóban mesélt arról, hogy miként végződött a válása. Egy 20 évvel idősebb férfival élt együtt. Házasok voltak, de sajnos válással végződött a dolog. Ez így önmagában még nem lett volna annyira megdöbbentő, de a történet ezzel még nem ért véget.

@sarahdepp08

#greenscreen I think it’s just me? #storytime #sistergoals #jerryspringertv #fyp #drama #someoneyouloved

♬ original sound – Sarah

Sarah és a testvére rendkívül jó kapcsolatban voltak. Szerették egymást. Igazából legjobb barátnők voltak. Azonban Sarah válása után a húga elkezdte őt „ejteni”. Nem jelentkezett, nem vette fel a telefont stb. Ez a nő számára egyre gyanúsabb lett.

A közösségi médiában kutatva jött rá arra, hogy az ex-férje és a testvére randizgatnak. Sarah húga volt a koszorúslány az esküvőjükön. Ők 5 évig voltak együtt. Azonban a férfi úgy látszik mindenképpen ebbe a családba akart beházasodni, ugyanis később arra is fény derült, hogy eljegyezte a húgát.

A TikToker nagyon kiakadt a dolgon. Érthető módon. „Szemétládának” hívta a húgát a videóiban. A klipeket azóta több millióan látták már.

Sarah volt az, aki a családjuknak elmesélte a történetet. A lány szülei azonban egyáltalán nem voltak mérgesek. Sőt! Azt kérték Sarah-tól, hogy fogadja el a dolgot és ne panaszkodjon.

@sarahdepp08

Make it stop lol

♬ original sound – Sarah

Nyilván ez nem egyszerű dolog. Az emberben egy válás után még számtalan érzés kavarog, de a támogatást úgy látszik csak az internet népétől kaphatja meg.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments