HomePeopleAz édesapa elfelejtette elvinni gyermekeit a bölcsibe - Az ikrek már nem...

Az édesapa elfelejtette elvinni gyermekeit a bölcsibe – Az ikrek már nem lélegeztek, mikor rájuk talált

Soha egyetlen szülőnek sem kívánjuk azt, hogy a saját gyermek nélkül kelljen leélnie hátralévő életét. Sajnos azonban az élet nem kívánságműsor, és előfordulnak olyan esetek, mikor semmit sem lehet tenni annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét. Olyan is előfordul sajnos, hogy a szülők válnak figyelmetlenné, s ilyenkor történik meg a baj. Szomorú, de így járt cikkünk főszereplője is, akinek azzal a bűntudattal kell mindennap felkelnie, hogy miatta hunyt el két csodálatos gyermeke.

Brycen és Brayden McDaniel 2021. szeptember 1-én vesztették életüket, miután édesapjuk elfelejtette őket beadni a bölcsődébe. Az ikrek 9 hosszú órán át tartózkodtak a zárt autóban, ahol pillanatok alatt 50 fok köré kúszott a hőmérő higanyszála, s ez az idő múlásával egyre melegebbé vált.

Egyes források szerint az édesapa óriási stressznek volt kitéve az utóbbi időben, ugyanis elvesztette a munkáját és muszáj volt valamit találnia. Az ominózus napon egy gyártóüzembe jelentkezett szolgálatra. A cég fel is vette, s azonnal be is állították dolgozni. A műszak végével elment a Sunshine House Early Learning Academyhez, hogy felvegye gyermekeit. A férfi ott tudta meg, hogy aznap nem adta le az ikreket.

Az édesapa bepánikolva rohant vissza az autójához, de addigra már késő volt. A 20 hónapos fiúk már nem éltek. Mindkettőnél hipertermia azaz hőguta alakult ki, melytől azonnal életüket vesztették.

Richland megye seriffje, Leon Lott beszélt az édesapával és a 46 éves szolgálati ideje alatt az egyik legszívszorítóbbnak nevezte a kihallgatást.

„Nem szándékosan tette. Istenem, nem akarta ezt tenni. Ezzel kell együtt élnie élete végéig” – mondta Lott a sajtótájékoztatón. „Az apa nagy nyomás alatt volt a munkahelyén, ami miatt aznap tényleg máshol járt az esze. A fejében tényleg azt hitte, hogy ő elvitte a két fiút a bölcsődébe”. – folytatta.

Naida Rutherford halottkém arról beszélt, hogy a szülők milyen tippeket adhatnak, hogy a gyermekeiket ne hagyják a járműben. Például elhelyezhetnének egy játékot vagy egy pelenkázótáskát az első ülésen, hogy tudják a gyerek/gyerekek a hátsó ülésen vannak.

„Minden szülőt arra buzdítunk, hogy nézzenek a hátsó ülésre” – mondta Rutherford a WMBF szerint. „Győződjön meg róla, hogy letette a gyerekeket. Emellett minden gyermekfelügyeleti központot, bébi központot arra kérünk, ha a gyermek nem jelenik meg, hívja fel a családot, mert egy hívás akár életet menthet.”

A gyönyörű angyalkák gyászjelentésében ez állt: „Vidám kisfiúk voltak, olyan mosollyal, amely egy egész szobát be tudott világítani. Szerettek nevetni, nedves puszikat adni, énekelni, hallgatni, ahogy apukájuk jazzes dallamokat játszott a szaxofonon, és táncolni az Earth, Wind and Fire és Frankie Beverly és Maze zenéjére.”

Az apa ellen nem emeltek vádat!

Őszinte részvétünk!! Legyen nekik könnyű a föld.

Most Popular

Recent Comments