HomeKapcsolatAz anyuka így próbálta elaltatni a gyerekét, hogy mehessen bulizni. A pici...

Az anyuka így próbálta elaltatni a gyerekét, hogy mehessen bulizni. A pici nem élte túl

Kijelenthetjük, hogy nem való mindenkinek az anyaság. Szülőnek lenni sokkal komolyabb feladat, mint amit akárki el tudna látni. Persze, ez ösztönös dolog. A legtöbb esetben, ha valaki gyermeket vár, akkor mindent megtesz azért, hogy jó nevelést kapjon és boldogan, önfeledten, biztonságban nőhessen fel.

Persze vannak kritikus időszakok. Óvni kell a picit mindentől, és még így is számtalan álmatlan éjszakára kell számítani. Gondoljunk csak a hasfájós időszakra, amikor egész éjjel sír szegény. Egy ilyen időszak rendkívül megterheli a szülőket.

Azon kívül, hogy a világ egyik legcsodálatosabb dolga a gyermekáldás, nyilván számtalan lemondással is jár. Ha nem is örökre, de egy darabig biztosan vége a bulizásnak, hatalmas nyaralásoknak stb. Bár utóbbi még csak-csak, de valljuk be, hogy egy csecsemővel elmenni nyaralni, az nem olyan idilli, mintha csak a szerelmes pár megy kettesben.

Sajnos vannak, akik erre nem álltak készen és minden áron ragaszkodnak a régi, pörgős életükhöz. Ezt mindig a pici sínyli meg vagy így, vagy úgy.

Egy 8 hónapos kisfiú, akit Zakharnak hívnak elkapott egy fertőzést, amitől nagyon nyugtalan volt. Rengeteget sírt, főleg éjszaka. Az édesanyja állítólag többször is kórházba vitte, de sosem akarta otthagyni megfigyelésre. Mint kiderült azért, mert nem akarta a nyaralós időszakot azzal tölteni, hogy a kórházban van a gyerekkel.

Gondolta elmegy egyet bulizni, de Zakhar nem akart elaludni. Az anya vodkát adott a fertőzéssel küzdő kisbabának, hogy az hátha elnyomja és ő nyugodtan tud partizni a barátnőivel.

A kisfiú nem élte túl az éjszakát. A fertőzés és az alkohol örökre elaltatta őt.

A rendőrség nyomoz az ügyben. Az anyuka komoly büntetésre számíthat.

Most Popular

Recent Comments