HomeCelebrityA gyönyörű ausztrál celeb félig megvakult és tönkretette a bőrét egy netes...

A gyönyörű ausztrál celeb félig megvakult és tönkretette a bőrét egy netes sminktipp miatt.

Az ausztrál Big Brother versenyzője elég nyomós érvekkel üzen a többi nőnek, hogy nem kell mindent kipróbálni, amit az interneten látunk.

A TikTok egy videómegosztó oldal/alkalmazás, ami pillanatok alatt lett az internet egyik legfelkapottabb platformja. Szinte mindent megtalálhatunk rajta. Mindent, ami belefér a pár másodperces keretbe. Mert ugye a feltöltött videók ideje limitálva van. A tartalom nagy részét különböző szinkronparódiák, táncolós videók teszik ki. Nehéz meghatározni, hogy pontosan melyik korosztálynak szól az egész, de mondjuk úgy, hogy a 40-eseket már nem érdekli. Leginkább a tízen-húszon évesek a legaktívabbak rajta. Egyébként találhatók itt értelmes, hasznos dolgok is. Főzési tanácsok, praktikák, sminkelési, öltözködési tippek. Ezek között azért lehet szemezgetni.

Bár sok a jó tartalom, mégis vannak olyan dolgok, amikkel kapcsolatban érdemes egy kicsit figyelmesebbnek lennünk.

Az egyik ilyen a szépségápolási tippek. Ezek közül több olyan van, ami túl jó ahhoz, hogy igaz legyen.

Tilly Whitfeld, az ausztrál Big Brother egyik versenyzője a saját bőrén tapasztal meg, hogy nem kell mindent elhinni, amit a neten látunk.

TikTokon látott egy otthoni akupunktúrás technikát, melyet ő is kirpóbált.

A 21 éves lány heges arccal került a kórházba és a fél szemére átmenetileg megvakult.

„2 hónappal a Big Brother próbáltam ki egy sminkelés technikát, amit a TikTokon láttam. Kórházba kerültem átmeneti látásvesztéssel a bedagadt szemem miatt. Nagyon csúnyán elfertőződött az arcom. Szinte felismerhetetlenné váltam. Ha sminkelni akarsz, vagy maradj a jól bevált, egyszerű technikáknál, vagy kérd ki szakember véleményét. „ – mesélte a lány.

Nagyon fájdalmas volt…

Hetekbe telt, míg meggyógyult.

Egyes hegek még nagyon sokáig látszani fognak.

Reméljük végül teljesen elmúlik.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments