HomeCelebrityKiderült, hogy kislányt vagy kisfiút hord szíve alatt Berki Krisztián szerelme

Kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút hord szíve alatt Berki Krisztián szerelme

A minap megírtuk, hogy Berki Krisztián felesége, Renáta alias Mazsi áldott állapotban van. A pár kicsattant a boldogságtól, hiszen már nagyon régóta próbálkoztak a gyermekáldással. Sajnos sokáig nem jött nekik össze, ezért lombik programhoz fordultak, de sajnos az sem vezetett eredményre. Mazsi már kezdte feladni, hogy egy nap édesanya lesz, de végre megtörtént a csoda és teherbe esett.

Akkor tűnte fel neki a dolog, mikor mindent mindennel megevett, ezért vett egy terhességi tesztet, ami pozitív eredményt mutatott. Annyira örült, hogy nem bírta magába tartani a hírt, de Krisztiánt sem akarta egy megbeszélésen zavarni, így egyik barátnőjével tudatta először a hírt. Később elment férjéért, és a kocsiban mondta el neki, hogy babát vár. Óriási volt az öröm a Berki családban.

A rajongók egyből elkezdték találgatni, hogy kislányt vagy kisfiút hord Mazsi a szíve alatt. Szerencséjükre nem kellett sokáig várniuk, mivel a pár nem bírta magában tartani a baba nemét miután megtudták. Annak érdekében, hogy emlékezetes esemény legyen a család egy mini partit és fotózást szervezett.

„Hálás vagyok a sorsnak és köszönettel tartozom a feleségemnek, hogy egy új élettel ajándékoz meg egy kis gyermekkel❤️ Ezt a fotót @benczezoltan_photographer készítette a gender party-n éppen akkor amikor az én megérzésemet írtam fel a táblára 🖋 Természetesen ahogyan már Tőlem megszokhattátok büszkén és nyíltan osztom meg az életemet veletek így a holnap megjelenő @hotmagazin -ban kiderül, hogy kisfiú 💙 avagy kislány 💝 születendő gyermekünk ❣️”

Végül a tegnapi nap folyamán lerántották a leplet és megosztották, hogy kislányuk lesz!

Sokan persze elkezdték kritizálni Krisztiánt, akinek nem ér annyira fülig a szája a hír miatt, mint szerelmének. A kommentelők szerint csalódott, hogy nem fia lesz. Egy másik posztban azonban bevallotta, hogy nagyon is örül a kislánya érkezésének és most már tudja, hogy mit is jelent az igazi gazdagság.

„Mi így 3-an várjuk a legkisebb Berki hercegnő érkezését 💝 🙏🏻 Ma már tudom mi az igazi “gazdagság” egy igazi boldog család ❤️” – írta képe alá.

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Most Popular

Recent Comments