HomePeopleA 3 éves kisfiú azt mondta édesanyjának "Jó éjszakát, szeretlek" - Másnap...

A 3 éves kisfiú azt mondta édesanyjának „Jó éjszakát, szeretlek” – Másnap reggel már nem élt

Sokszor, sok posztunkban elmondtuk már, hogy a gyermekáldás a világ legcsodálatosabb dolgai közé tartozik. A legszerencsésebb emberek köz tartoznak azok a nők, akiknek lehetőségük van világra hozni 1,2,3 vagy akár annál több gyermeket. A kicsik nevetése, kedvessége, de mg a sírása is boldogsággal töltik meg egy édesanya szívét, aki mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tartsa őket. Sajnos az élet olykor olyan nem várt fordulatokat tud venni, amit nem lehet előre látni.

Bryan-Andres 2013. július 4-én látta meg a nap világot. Ő volt Jasmine és Josh Westcott első gyermeke. A család hihetetlen boldog volt, mikor hazavihették a kis Bryant. Éveken át gondoskodtak róla, mindent megadtak neki, ám az életük fenekestül felfordult, mikor 2016-ban, 3 évesen elkapta a bárányhimlőt. A legtöbb gyermek átesik ezen a betegségen anélkül, hogy bármilyen következménye lenne, de Bryan esetében nem így történt.

Hozzá kell tennünk, hogy 2016-ra a családnak további két gyermeke született Austin és Ivan. Az akkor 23 éves Jasmine úgy döntött, hogy Bryant és Austint, akinél szintén jelentkeztek a bárányhimlő tünetei átküldi a nagymamához, hogy a 4 hónapos Ivan egészségét megőrizze és elkerülje a kockázatot.

Sajnos Jasmine nem látta előre mi fog következni. A nagymama háza felé vezető úton Bryan azt mondta édesanyjának, hogy nem érzi jól magát. Jasmine megnyugtatta, hogy ha meglátja a nagyit, akkor biztos jobban fogja magát érezni. A betegség ideje alatt a két gyerek a nagymamánál maradt, ahol Bryan többször is felhívta édesanyját, természetesen a nagymama segítségével. Egyik nap pont lefekvés előtt telefonált neki és azt mondta: „Jó éjszakát anya, Szeretlek.”

A 3 éves himlőben szenvedő gyermek örökre lehunyta szemét. Mikor másnap reggel a nagyi bement, hogy felébressze Bryant már késő volt. A fiú nem lélegzett.

„Bementem a hálószobába és sikoltozni kezdtem. Felhívtam Davidet, hogy segítsen valahogy megmenteni Bryant. Próbálta újraéleszteni, szájból-szájba lélegeztetni, de a kicsi állkapcsa szorosan záródott.” – emlékezett vissza a nagymama.

Az asszony mentőt hívott, s a fiút gyorsan kórházba szállították, de az orvosok már nem tudtak érte semmit tenni. Megállapították, hogy a kisgyerek ténylegesen elhunyt. Bryan halála hatalmas csapást jelentett az egész család számára. Senki sem talált racionális magyarázatot, hogyan halhatott meg egy 3 éves gyerek minden nyilvánvaló tünet nélkül.

Az orvosok csak néhány héttel később értesítették a szülőket arról, hogy Bryan elkapta azokat a ritka és agresszív streptococcus baktériumokat, amelyek hozzájárultak egy szepszishez és a halálához. A fiú veszélyes fertőzést kapott valószínűleg a testét borító himlők elvakarása miatt.

Amikor Bryan elhunyt, a zaklatott édesanyja 10 hetes terhes volt. Az elvesztését kísérő stressz vetéléshez vezetett, sőt ahhoz is közel állt, hogy ő maga is a másvilágra jusson. Az összetört nő rengeteg vért vesztett, ám az orvosoknak sikerült megmenteniük őt.

Nem volt könnyű Jasmine családjának elfogadni és feldolgozni Bryan elvesztését, a vetélést és a stresszt. Ez egy olyan tragédia, amit soha nem szabadna átélnie egyetlen szülőnek sem. Miután a család kicsit összeszedte magát, 2017. április 15-én megszületett Isaac, 2018. május 28-án pedig Harmony.

A család rendszeresen megemlékezik a kis Bryanről, és a testvéreit is úgy nevelik, hogy sose feledjék el fivérüket. Többször engednek el üzenetekkel rendelkező lufikat és remélik, hogy az egyik a mennyországban köt ki.

Bryan-Andrewnak. Szeretünk Austin, Ivan, Isaac, és Harmony.
Bryan-Andrewnak. Nagyon szeretünk Anyu és Apu. Hiányzol.

Őszinte részvétünk!

Most Popular

Recent Comments