HomeInteresting25 millió forintot költött arra, hogy tökéletes legyen - Plasztika előtti megjelenése...

25 millió forintot költött arra, hogy tökéletes legyen – Plasztika előtti megjelenése azonban mindenkit ledöbbentett

A plasztikai sebészet hasznos lehet, abban az esetben ha az ember egy veleszületett rendellenességgel, szépséghibával küzd. Akkor is alkalmazzák az emberek ha egy heget, sérülést szeretnének eltüntetni, melyek rossz és felkavaró eseményekre emlékeztetik őket. A hírességek körében persze azért fekszenek sokan kés alá, hogy megfiatalodjanak, hiszen Hollywood íratlan szabálya, ha megöregszel vége a karrierednek. Persze a sztárok világában nem egy és nem két ember lőtt túl a célon. Ilyen volt például Tara Reid, Donatella Versace, Jackie Stallone, Priscilla Presley és még sorolhatnánk.

Az utóbbi években viszont nemcsak a sztárok vehették igénybe a plasztikai sebészek szolgálatatásait, hanem az átlagemberek is, akiknek volt elegendő félretett pénze. Így került egy csomó szétplasztikázott, viaszbaba kinézetű ember a rivaldafénybe. Ha valaki átlépi azt a bizonyos határt, akkor onnantól kezdve a megjelenése nem szárnyalni fog, hanem zuhanórepülésbe kezd. Sokan ennek ellenére is azt gondolják magukról, hogy gyönyörűek és tökéletesek, még cikkünk főszereplője, Fulvia Pellegrino is.

Fulvia két testvér között nőtt fel egy mélyen vallásos családban, ahol édesapja lelkészként dolgozott. Tinédzserkorában már érezte, hogy ő más mint a többi gyermek. Mindez azért mert Fulvia valójában Fulvio néven látta meg a napvilágot. Éveken át arról álmodozott, hogy egy nap nő lesz belőle.

Félt, hogy családja mit szól majd hozzá, ezért sokáig titkolta valódi önmagát. Mindent megtett, amit az élet és a család elvárt egy férfitól. Vadászni járt, italozott a cimborákkal, és drága autókat vásárolt.

24 éves volt, mikor találkozott Marisaval, aki orvosként dolgozott a helyi kórházban. A pár, családi nyomásra összekötötte életét, ám Fulvio titokban azt tette, amit a házasság előtt. Olyan klubokba járt, ahol női ruhába öltözhetett és sminkelhette magát. Mindent megtett, annak érdekében, hogy kettős életét fenntartsa.

16 évnyi házasság után Fulvio úgy döntött, hogy nem titkolózhat tovább felesége előtt. Meg kellett mondania neki, hogy nem boldog a házasságban, de nem miatta, hanem saját maga miatt. Mikor elég bátorságot gyűjtött bevallotta feleségének, hogy nemváltoztató műtéten szeretne átesni.

Ahelyett, hogy Marisa beadta volna a válókeresetet, úgy döntött, hogy Fulvioval marad és támogatja őt mindenben. Tény, hogy beletelt egy kis időbe, mire eldöntötte, hogy vele marad, s ehhez pszichológus segítségére volt szüksége.

Fulvio mellett csak felesége maradt, mivel egész családja elfordult tőle. Ez azonban nem késztette arra a férfit, hogy meggondolja magát. Fogta magét eladta vadász felszerelését, autóit sőt még a házát is. Amikor apja megtudta, mit tett azt mondta pszichiátriára kell zárni őt. Fulvio ekkor tudta, hogy egyedül kell mindent végig csinálnia.

Talán ez az elutasítás vezetett ahhoz, hogy számos plasztikai műtét miatt Fulvia (Fulvio megváltoztatta a nevét) szinte felismerhetetlen lett. Mellműtéten, két zsírleszívási műtéten, orrműtéten és 150 injekciós kezelésen esett át, hogy ajkai és arca is nagyobb legyen.

Célja az volt, hogy úgy nézzen ki, mint, Allanah Starr. Addig nem akart felhagyni a beavatkozásokkal, míg el nem éri a kívánt eredményt. Mindent megtett, hogy hasonlítson rá.

Allanah Starr

Viszont minden amiről álmodott teljesen összeomlott, nemcsak anyagilag, hanem társadalmilag is. Több, mint 25 millió forintnak megfelelő eurót költött eddig a plasztikai műtétekre. Ezzel azonban nem nyerte el az emberek szeretetét. Mindenki a háta mögött sugdolózott róla, ami nagyon fájt neki. Még az édesapja temetésén sem jelent meg.

Csak Marisa maradt mellette, aki testvéreként szereti Fulviat. Mivel Marisa az ellenkező nemhez vonzódik így esély sem lett volna arra, hogy romantikus kapcsolat alakuljon ki köztük. A hormonkezelések miatt egyébként Fulvia libidója drasztikusan lecsökkent.

Kapcsolatukban Marisa az, aki a pénzügyekért felel. Ő fizeti Fulvia minden műtétét és a további költségeit. Nem bízik Fulviában, mert meg van győződve arról, hogy mindent műtétre költene.

Szerintetek valóban boldog így?

Most Popular

Recent Comments