HomeInteresting20 ember, aki utálta a külsejét, de a plasztikai sebészek csodát tettek...

20 ember, aki utálta a külsejét, de a plasztikai sebészek csodát tettek velük

A sztároknak gyakorlatilag rendszeresen kés alá kell feküdniük, hogy biztosítsák az üde és fiatalos megjelenést. Nemcsak a nők, hanem a férfiak is előszeretettel botoxoltatnak valamint különböző eljárásokon vesznek részt, hogy lassítsák az öregedési folyamatokat. Minél tovább maradnak szalonképesek annál tovább lehetnek reflektorfényben. Hollywoodban sajnálatos módon, ha valaki felett elszáll az idő, vagy nem foglalkozik magával, elhanyagolja a külsejét azt már nem is alkalmazzák. Szerencsére a hétköznapi emberek esetében nincs ilyenről szó, így ők bármikor kés alá tudnak feküdni, ha szükségét érzik. Sokan esztétikai okok miatt keresik fel a plasztikával foglalkozó klinikákat. Sajnos nem minden ember születik tökéletesnek, és bizonyos élethelyzetek, események komolyan rá tudják nyomni a bélyeget egy adott illető mindennapjaira.

A cikkünkben bemutatott személyek nem voltak megelégedve a megjelenésükkel, ezért nem volt más választásuk, mint felkeresni egy szakembert, aki képes orvosolni a problémájukat.

1, „Utáltam az orromat. Sokáig csúfoltak miatta. Most viszont olyan, amilyenre mindig is vágytam.”

2, „Egy fogszabályzó kellett ahhoz, hogy végre őszinte legyen a mosolyom.”

3, Áll és orrműtét előtt valamint azután. Most már egy bántó megjegyzést sem kapok.

4, „Olyan boldog vagyok, hogy volt bátorságom elmenni egy szakorvoshoz. Nem telik el úgy nap, hogy ne mosolyognék.”

5, „Az iskolában céltábla voltam az orrom miatt. Mindig azt kérdezték tőle, hogy nekiszaladta-e a falnak. Némi gyűjtögetés után viszont eljutottam egy plasztikai sebészhez, aki rendbe tette az arcomat.”

6, „9 hónap alatt ekkora sikert értünk el. Igaz még messze a cél, de legalább látom a változást.”

7, „Utáltam az arcom formáját, ami miatt még gúny tárgyává is váltam. Mostantól viszont soha többé nem kell elviselnem a bántó szavakat.”

8, „Végre valahára elvégezték rajta az ázsiai blefaroplasztikai műtétet. Ezzel sokkal szebb és természetesebb lett a tekintetem.”

9, „Az egyetemi éveim alatt végig fogszabályzót kellett viselnem. Akkor utáltam, de már látom, hogy mennyire megérte.”

10, „Ma már csak a régi képek emlékeztetnek arra, milyen volt az állam a műtét előtt.”

11, „Annyira nem szerettem az orromat, hogy az utcára is szégyelltem kimenni. Ennek ellenére muszáj volt, hogy elmehessek dolgozni és annyi pénzt gyűjthessek, hogy megcsináltassam.”

12, „Mindig is csúnyának éreztem magam az állam miatt. Sokszor álomba sírtam magam, de ennek mára vége. Elmentem egy plasztikai sebészhez, aki gyönyörűen megcsinálta az államat.”

13, „Alakulóban van az a tökéletes fogsor.”

14, „Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem egy plasztikai sebészhez, aki tökéletes áll és orrműtétet végzett el rajtam.”

15, „Így néztem ki az állkapocs műtétem előtt és után. A két kép között 10 hét telt el.”

16, „Úgy nézett ki az orrom, mintha egy mesebeli boszorkáról ültették volna át. Sok évnyi szenvedés után megcsináltattam.”

17, „A fogszabályzó mindig csodát művel a fogakkal, mindegy hányszor kell viselni.”

18, „Most már nem kell attól félnem, hogy az iskolában kicsúfolnak az iskolatársaim.”

19, „Ezt nevezem hatékony átalakulásnak. A műtét óta sokkal boldogabb vagyok és az önbizalmam is megnőtt.”

20, „Túlságosan szélesnek találtam az orrnyergem, ezért elmentem egy plasztikai sebészhez konzultációra, aki olyan tervezetet mutatott amire nem tudta nemet mondani.”

Neked volt már valamilyen beavatkozásod?

Most Popular

Recent Comments