HomeInterestingAz újságíró egy eltűnt gyermek után kutatott - Az erdő mélyén nagyon...

Az újságíró egy eltűnt gyermek után kutatott – Az erdő mélyén nagyon furcsa dologra lett figyelmes

Minden szülő azt szeretné, ha a gyermeke mindig minden körülmények között biztonságban lenne. Mikor még kicsi, folyamatosan ott kell loholni a nyakába, mert képesek egy pillanat alatt eltűnni. Mikor mér nagyobbak akkor sem nyugodt a szülő mert nincs a közelében, hogy baj esetén megvédje. Sok szülő tövig rágja a körmeit mikor a gyereke már olyan „nagy”, hogy barátaival együtt jár bulizni és hajnalig kimarad. Annak ellenére, hogy mindent megtesznek a biztonságuk érdekében előfordulnak balesetek, amiket képtelenek kivédeni. Így járt a 21 hónapos Nicola Tanturli édesanyja is, miután észrevette, hogy sehol sem találja a házban fiát.

Azonnal értesítette a rendőrséget és a kis Nicola keresésére indultak. Kettő napon át keresték Firenzében a kisfiút, ám még egy 1000 fős csoport sem bukkant a nyomára. A felderítők között voltak rendőrök, tűzoltók, rokonok, civilek. Nem csak gyalogosan, hanem levegőből is nézték a területeket, hátha megtalálják, de mind hiába.

Az eltűnt kisfiú esetét Giuseppe Di Tommaso újságírónak kellett bemutatnia a RAI állami televíziónak, ezért fogta magát és elindult, hogy információt gyűjtsön az esetről. Persze ő is, ugyanúgy mint mások reménykedtek a pozitív eredményben, de sok-sok óra eltelt már és semmit sem találtak.

Miközben az erdőben sétált, ahol Nicola vélhetően kóborolt, Giuseppe a távolból hallotta, hogy valaki azt kiabálja „anya”. Először nem volt biztos benne, hogy jól hall, ezért úgy döntött, hogy ő maga is elkezdi kiabálni, „anya”. Majd ezután elkezdte Nicola nevét kiabálni, hogy kiderítse valóban a gyerek kiált.

„Elkezdtem ismételni a„ mama ”szót, mert az ilyen korú gyerekek folyamatosan ismételgetik a szavakat. Amikor azt gyanítottam, hogy Nicola lehet, lementem a szakadékba.” – mondta.

Nicola a szakadék másik oldalán volt, egy nehezen megközelíthető területen, ezért Giuseppe gyorsan értesítette a rendőröket. A tisztek azonban nem voltak meggyőződve arról, hogy a zaj az eltűnt kisgyermekből származhat, de lementek a szakadékba, hogy ellenőrizzék. Abban a pillanatban Nicola előbukkant a fűből. Ez egy emlékezetes pillanat volt, és óriási megkönnyebbülés a tisztek és az újságíró számára.

„Óriási öröm volt visszahozni és újra anyja karjaiban látni.” – mondta a Sky News -nak Ciccarelli parancsnok, aki elérte Nicolát.

„Óriási öröm volt visszahozni az anyja karjába” – mondta a Sky News -nak Ciccarelli parancsnok, aki elérte Nicolát.

Az édesanya nem lehetett elég hálás az újságírónak, hogy meghallotta gyermeke kiáltásait. Boldogsága és öröme határtalan volt, mikor újra karjaiban tarthatta őt.

Most Popular

Recent Comments