HomeKapcsolat2 hölgy, akik zseniális tetoválást csináltattak maguknak, hogy megünnepeljék a 30 éves...

2 hölgy, akik zseniális tetoválást csináltattak maguknak, hogy megünnepeljék a 30 éves barátságukat. Íme a képek

Sokan úgy gondolják, hogy az igaz barátság segít leküzdeni az élet minden akadályát és hátrányát. Sajnos a mai világban ez nem így működik. Olyan sok stressz és nyomás éri az embereket, és olyan fontos döntéseket kell meghozniuk, ami miatt nehéz fenntartani a kapcsolatot még azokkal az illetőkkel is, akik a legfontosabbak. Emiatt bizony van, hogy jó barátságok mennek tönkre. Azonban a mai cikkünk szereplő hölgyek kapcsolata mind a mai napig működik. A hölgyek 30 évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, ezért úgy döntöttünk elhozzuk nektek a történetüket.

A képen szereplő két idős nő úgy döntött, hogy egyedi módon ünneplik meg a 30 éven át tartó barátságukat. Ez a kis történet biztos, hogy jó pár szívet meg fog érinteni.

Egy barátság mérföldköveinek megemlékezésére, több módszer is létezik. Lehet régi fényképeket nézni, történeteket mesélni, emlékezetes ajándékokat adni vagy akár olyat is lehet csinálni, amilyet ez a két nő. Életük hátralévő részében olyat szerettek volna adni egymásnak, ami a sírig, s még azon is túl kitart. Ennek tükrében csináltattak maguknak közös tetoválást.

A két brazil származású barátnő olyan tetoválást csináltatott magának, ahol két mosolygó pohár sör fogja egymás kezét. A fotót az egyik unokája készíttette, és fel is töltötte a közösségi oldalakra. Hozzátette, hogy az általuk választott varrat azokat a dolgokat szimbolizálja, amelyet mindketten nagyon szeretnek, például: beszélgetni egy pohár finom ital mellett. Emellett pedig a támogatást, boldogságot, és a barátságot is megtestesíti ez a kis tetoválás.

Sok embert megérintett ez a történet, mert ahogy már fentebb mondtuk, nem könnyű fenntartani egy barátságot főleg a mai világban. Reméljük, hogy minden olvasónk talál valakit, akiben annyira bízhat, mint a két brazil hölgy egymásban.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments