HomePeopleMit csinálnál ebben a helyzetben? Ezt árulja el személyiségedről a válaszod.

Mit csinálnál ebben a helyzetben? Ezt árulja el személyiségedről a válaszod.

A minap egy nagyon érdekes teszt ütötte fel a fejét az interneten, ami fénysebességgel terjedt az internetezők körében. Már csak azért is ennyire népszerű, mert az emberek mindig keresne egy kiskaput annak érdekében, hogy tesztek alapján rájöjjenek, milyen is valójában a személyiségük. Csupán egyetlen dolgot kell tennie, aki ki akarja deríteni milyen személyiségjegyek dominálnak benne. Adott ez a kép, melyet jó alaposan meg kell nézni. Nincs más dolga a tesztírónak, csupán eldönteni, hogy mit tesz először. Felveszi tán a telefont, vagy megrendszabályozza a neveletlen kutyát, esetleg megnyugtatja a síró kisbabát, vagy leveszi a kannát a tűzhelyről? Akármit is csináljon mindennek külön jelentése van.

1, Amennyiben a kannát veszed le a tűzhelyről, akkor te egy igazán szenvedélyes személyiség vagy, aki minden gondolkodás nélkül hozza meg a döntéseit. Nincs szükséged arra, hogy kétszer-háromszor megrágd a dolgot, mert egyből tudod a választ. Célorientált vagy, így semmi sem állhat közéd és az álmaid elérése közé. Egy idő után ráunsz a monoton dolgokra és valami új dolog után sóvárogsz. Szereted a biztonságot, a meglepetéseket viszont nem, inkább követsz egy előre megírt ütemtervet, amiben nincsenek véletlenszerű meglepetések.

2, Ha te a telefonhívásra válaszoltál először, akkor az annak a jele, hogy nagyon jó koncentrációs képességgel vagy megáldva. Univerzális vagy, vagyis könnyedén tudsz több dolgot is egyszerre csinálni. Nagyon nehezen kezeled mások hibáit, ebből a szempontból türelmetlen vagy. Az élet nagyon jó kommunikációs készséggel látott el, ezért könnyen tudsz ismerkedni. Akkor vagy a legelégedettebb, ha a középpontban lehetsz és mindenki figyelme rád szegeződik.

3, Ha a síró csecsemőt vetted fel és nyugtattad meg elsőként az arról árulkodik, hogy egy okos és nyugodt természetű ember vagy. Empatikus vagy, lelkeden viseled más emberek sorsát, sőt akár a sajátodat is feláldozod, hogy másoknak jó legyen. Rettegsz attól, hogy egy nap egyedül maradsz és magányosan halsz meg, ezért minden oldalról emberekkel veszed körbe magad. Nem vagy az a bulizós típus, jobban preferálod, mikor a családdal tölthetsz el némi időt.

4, Amennyiben a kutyát állítanád le elsőként, aki egyébként épp a féltve őrzött kanapédat marcangolja szét, akkor te egy rendmániás ember vagy, aki nagyon szereti a rendet, fegyelmet és tisztaságot. Sem az életedben, se pedig az otthonodban nem viseled el, ha kupleráj van, ezért mindent megteszel, hogy minden területen tisztaság legyen. Domináns személyiség vagy, aki szereti a kezében tartani a dolgokat. A társadalmi valamint az anyagi helyzetre nagy mértékben odafigyelsz, ha pedig valaki hozzád fordul valami miatt, te mindenre tudod a választ.

Te melyiket választottad először?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments